HomerSer
80+ Bronze
Dahası
csgo hayranlarına özel sistem c4 işlevi gören sistem daha ne isteriz ki
Reklam parası için çöp sistemleri övüyor işteVideo burada. İlk kez İzoly adam akıllı bir sistem yapmış diyecektim. Ta ki PSU'nun 12V kanalından verdiği W'ı görene kadar.
Onu da şöyle bırakayım;
Videoda kullanılan PSU'dur. Alt yahut üst modeli değildir.
Alıntıyı görüntüle
Ne kadar net orası tartışılır. Lakin buradan 400 küsür W verdiğini görebilirsiniz. Bu W değeri sistemi stok halde zor besler. Hele de sistemin içinde 10850K ve RTX 3070 varsa kıtı kıtına yeteceğini düşünüyorum. Sizin yorumlarınız neler?
Bu youtube aleminde sevdiğim çoğu kişi sırf para aldığı için şu sistemleri tanıtıp övdüğü için alayından soğudumVideo burada. İlk kez İzoly adam akıllı bir sistem yapmış diyecektim. Ta ki PSU'nun 12V kanalından verdiği W'ı görene kadar.
Onu da şöyle bırakayım;
Alıntıyı görüntüle
Ne kadar net orası tartışılır. Lakin buradan 400 küsür W verdiğini görebilirsiniz. Bu W değeri sistemi stok halde zor besler. Hele de sistemin içinde 10850K ve RTX 3070 varsa kıtı kıtına yeteceğini düşünüyorum. Sizin yorumlarınız neler?
Bu sadece bizim laboratuvarımızda. Bu bütün laboratuvarlarda var. Hepsinde.okulunuz t takımı galiba sadasdasd
c4 hilesi dsadasdsad
Para para para...Bu youtube aleminde sevdiğim çoğu kişi sırf para aldığı için şu sistemleri tanıtıp övdüğü için alayından soğudum
Bu resimdeki PSU 400 WATT yazıyor olsa bile yanlış yazıyor orada. 12*29A = ??? Tabii ki 348 WATT.Onu da şöyle bırakayım;
Alıntıyı görüntüle
adam hala çalışıyor vatanda nasıl eski çalışan oluyor
Eski Vatan çalışanı ne beklersin
Çalışmıyor diye biliyordumadam hala çalışıyor vatanda nasıl eski çalışan oluyor
Eski Vatan çalışanı ne beklersin
eski derken uzun yıldır vatan da çalıştığını demek istiyor. Ama istifa falan ettiyse onu bilememattılarmı istifamı etti ?
Niye herkes aynısını söylüyorEski derken? Vatanda çalışıyor olması lazım hala.