Neler Yeni

Yardım Harddisk çok fazla ses çıkartıyor.

Aktjeo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Kırım
Selamlar. Bilgisayarımda iki adet seagate 1Tb 7200 rpm disk var. Birkaç ay önce bilgisayar kasamın kapağını yere düşürdüm. O zamandan sonra harddisklerim çok fazla ses çıkartmaya başladı. O kadar fazla çıkıyor ki kulaklık ile oyun oynarken bile duyuluyor. Tüplü televizyonları düzeltmek için vuruyoruz ya aynı onun gibi harddisklerin olduğu bölüme vurunca kısa süreliğine susuyor. Çalışmaya başladıktan 10 15 dk sonra ses başlıyor ve dayanılmaz hale geliyor. Kasanın harddisk bölümüne bastırınca susuyor. Forumlara baktım kimse bu gibi bir olay yaşamamış. Hafif bir yamulma söz konusu kasa kapağı için. Özellikle harddisk bölümü yamulmuş ama çok belli olmuyor. Cidden sabrım taştı. Lütfen yardım edin.

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Vidalar gevşemiş olabilir. O yüzden ses çıkartıyor olabilir.

admknl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Adem Kanlı
Kafa atmaya başladı ise
Selamlar. Bilgisayarımda iki adet seagate 1Tb 7200 rpm disk var. Birkaç ay önce bilgisayar kasamın kapağını yere düşürdüm. O zamandan sonra harddisklerim çok fazla ses çıkartmaya başladı. O kadar fazla çıkıyor ki kulaklık ile oyun oynarken bile duyuluyor. Tüplü televizyonları düzeltmek için vuruyoruz ya aynı onun gibi harddisklerin olduğu bölüme vurunca kısa süreliğine susuyor. Çalışmaya başladıktan 10 15 dk sonra ses başlıyor ve dayanılmaz hale geliyor. Kasanın harddisk bölümüne bastırınca susuyor. Forumlara baktım kimse bu gibi bir olay yaşamamış. Hafif bir yamulma söz konusu kasa kapağı için. Özellikle harddisk bölümü yamulmuş ama çok belli olmuyor. Cidden sabrım taştı. Lütfen yardım edin.
Kafa atmaya başladıysa yakında eline sağlık duruma gelebilir bence en kısa zamanda yenisi alıp veriler kopyalanmalı

Aktjeo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Kırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Vidalar derken?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha yeni aldım harddiskleri mart ayı gibi. Zannetmiyorum şahsen.
Kasa içinde montaj için genelde kenarlardan vida ile sabitlenir. O vidalardan bahsediyorum.

admknl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Adem Kanlı
Vidalar derken?

Daha yeni aldım harddiskleri mart ayı gibi. Zannetmiyorum şahsen.
Hocam isterseniz 1 hafta önce almış olun yamulma var diyorsunuz fazla umut beklemeyin derim

Aktjeo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Kırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasa içinde montaj için genelde kenarlardan vida ile sabitlenir. O vidalardan bahsediyorum.
Vidalı değil benim kasam. Vida tarzı delikler var onun içine geçiriliyor.

Hocam isterseniz 1 hafta önce almış olun yamulma var diyorsunuz fazla umut beklemeyin derim
Kasanın kapağı yamuldu harddiskler sağlam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Orhan Erkuş
Facebook
1000111462
harddisk kızagını saglamlaştır bi vidaları sık yerine saglam otursun gevşemişse

Top Bottom