Neler Yeni

Harddisk Format

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mert Eren Çatalkaya
Öncelikle herkese merhaba benim elimde segate baracuda 2 TB var ben bu harddisk in içinde windows ve birkaç program var ben bu harddisk başka bir sisteme takacam bu harddisk i nasıl sıfırlarım windows dahil herşeyi nasıl silebilirim

brkdidin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Burak Didin
Öncelikle herkese merhaba benim elimde segate baracuda 2 TB var ben bu harddisk in içinde windows ve birkaç program var ben bu harddisk başka bir sisteme takacam bu harddisk i nasıl sıfırlarım windows dahil herşeyi nasıl silebilirim
sistemine bağla doğrudan biçimlendir.

Death Mark

80+ Bronze
İçine bir işletim sistemi kurulmayacaksa; Disk yönetimi arayüzüne ulaşıp istediğiniz gibi biçimlendirin.

ahmetim_64

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Ahmet Karagöz
Facebook
albay6464
Aynen öyle arkadaşın dediği gibi öyle bir zorluğu yok sisteme bağla diski biçimlendir.

Death Mark

80+ Bronze
Tam olarak nasıl oluyo ben iki harddisk i de bağladım değisik sesler geldi ve ekrana hiçbirsey gelmedi bende korktum arkadan kapattım hemen
Önce işletim sisteminin yüklü olduğu HDD'yi ve ardından 2. diskin sadece power kablosunu tak işletim sistemi açılınca da o sata veri kablosunu tak biçimlendir.

brkdidin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Burak Didin
Tam olarak nasıl oluyo ben iki harddisk i de bağladım değisik sesler geldi ve ekrana hiçbirsey gelmedi bende korktum arkadan kapattım hemen
kendi işletim sisteminin kurulu olduğu harddiski sökmeden başka bir bağlantı noktasına bağla diski
sonra bilgisayarını açarken biostan kendi harddiskini aç bu sayede kendi bilgisayarına girebilirsin.
sonra sistem gelince yeni donanım olarak algılayacak zaten bilgisayar'a girip yeni bağladığın diskin üstünde sağ tıkla biçimlendir e bas biçimlendirme bitince diski başka sisteme bağlayıp sistem kurabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mert Eren Çatalkaya
kendi işletim sisteminin kurulu olduğu harddiski sökmeden başka bir bağlantı noktasına bağla diski
sonra bilgisayarını açarken biostan kendi harddiskini aç bu sayede kendi bilgisayarına girebilirsin.
sonra sistem gelince yeni donanım olarak algılayacak zaten bilgisayar'a girip yeni bağladığın diskin üstünde sağ tıkla biçimlendir e bas biçimlendirme bitince diski başka sisteme bağlayıp sistem kurabilirsin.

Fakat ekran gelmiyo işte bios ekranı sadece güç kablosunu mu bağlayayım diğer arkadaşın dediği gibi

brkdidin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Burak Didin
Fakat ekran gelmiyo işte bios ekranı sadece güç kablosunu mu bağlayayım diğer arkadaşın dediği gibi
ozaman evet öyleyse önce güç kablosunu bağla daha sonra sistemini aç
sistemin açıldıktan sonra SATA kablosunuda tak yalnız dikkat et
sonra aygıt yöneticisinden taratma yap ve bilgisayar a girip biçimlendir

Top Bottom