Neler Yeni

Harddisk kendi kendine bağlantısını koparıyor

Cihadork

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Abdüsselam orak
Arkdaşlar hardiskte yaşadğım problem yüzünden pc de yoğun kasma oluyordu ki pc yeni ve fark ettim ki hdd problemli sonra içindeki dosyaları kurtarayım dedim bir türlü yapamadım, ne kadar kopyalamayı başlatsam bile o kadar yavaş ki sır o yüzden dosyalarımı alamadım, dosyaları kurtarmak için bir fikri her hangi bir bilgisi olan var mı ?

BMW_M4

80+ Bronze
Arkdaşlar hardiskte yaşadğım problem yüzünden PC de yoğun kasma oluyordu ki PC yeni ve fark ettim ki HDD problemli sonra içindeki dosyaları kurtarayım dedim bir türlü yapamadım, ne kadar kopyalamayı başlatsam bile o kadar yavaş ki sır o yüzden dosyalarımı alamadım, dosyaları kurtarmak için bir fikri her hangi bir bilgisi olan var mı ?
Sabredin tek çare bu,
kopyalasın bekleyin en fazla 8 saat sürer zaten HDD problemli diyorsunuz yani bence beklemekten başka çare yok.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Bilgisayarınız da virüs var mı? Ve BIOS güncel mi? Son olarak işletim sisteminiz ney?

Cihadork

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Abdüsselam orak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
knk emin ol bağlantısını koparmazsa iki günde beklerim, kopyalamayı başlatıyorum ama 10 sonra kendi kendine iptal ediyor hdd kayboluyor pc yi yeniden başlatınca geri geliyor, bildiğin saçmalık yani :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayarınız da virüs var mı? Ve BIOS güncel mi? Son olarak işletim sisteminiz ney?

hocam ben virüs konusunde çok hassasım ve güncelleme konusunda da ki bilgisayarım oyun oynamak kendi kişisel işlemlerim için kullanıyorum o yüzden güncellemek zorundayım. İşletim sistemim de intel core i7 3740QM

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
knk emin ol bağlantısını koparmazsa iki günde beklerim, kopyalamayı başlatıyorum ama 10 sonra kendi kendine iptal ediyor HDD kayboluyor PC yi yeniden başlatınca geri geliyor, bildiğin saçmalık yani :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam ben virüs konusunde çok hassasım ve güncelleme konusunda da ki bilgisayarım oyun oynamak kendi kişisel işlemlerim için kullanıyorum o yüzden güncellemek zorundayım. İşletim sistemim de intel core i7 3740QM
İşlemcinizi sormadım işletim sisteminizi sordum.

Top Bottom