DonVitoCarleone
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
Health kısmını at ve Hard Disk Sentinel Pro öneririm verilere bakmak için.Arkadaşlar harddisk bir 2009 senesinden beri kullanılıyor durumunu merak ediyorum bu hdd arkadaşımızın durumu nedir hd tune pro ile karşımda veriler var anladığım bir durum değil gönderiyorum
arkadaş doğru söylüyo burda pek bi şey gözükmüyo 'hard disk sentinental' ile health kısmını at bilmek olur.Health kısmını at ve Hard Disk Sentinel Pro öneririm verilere bakmak için.
sebep pek çok şeyden ola bilir, ama eski diye bir şey diyemeyiz, belki de virüs bulaşmışdır ya da çoğu kişi windowsu original key ile kullanmıyo o yüzden de ola bilir. Böyle bi şey yapmak mümkün hdd'i sıfırlayıp free dos yapmak daha sonra windows 10 yazıp yeniden öğle kullanmak, bakalım o zaman nasıl çalışıyo, ama hiç bir şey yapmamışdan önce hard disk sentinantel de health-e de bakmak da fayda var. İnşallah yardımım dokunmuştur.Ben de eski HDD takılı, PC de anlık donmalar oluyor. Sebebi bu olabilir mi ?
Yeni format attım. Orjinal key kullanıyorum. Benim PC de her şey yeni bir HDD eski,odur diye tahmin ediyorum.arkadaş doğru söylüyo burda pek bi şey gözükmüyo 'hard disk sentinental' ile health kısmını at bilmek olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sebep pek çok şeyden ola bilir, ama eski diye bir şey diyemeyiz, belki de virüs bulaşmışdır ya da çoğu kişi windowsu original key ile kullanmıyo o yüzden de ola bilir. Böyle bi şey yapmak mümkün hdd'i sıfırlayıp free dos yapmak daha sonra windows 10 yazıp yeniden öğle kullanmak, bakalım o zaman nasıl çalışıyo, ama hiç bir şey yapmamışdan önce hard disk sentinantel de health-e de bakmak da fayda var. İnşallah yardımım dokunmuştur.
tm.dır o zaman, HDD değiş. Başka yol gözükmüyoYeni format attım. Orjinal key kullanıyorum. Benim PC de her şey yeni bir HDD eski,odur diye tahmin ediyorum.
HDD sıfırladım ve birleştirdim. Yine aynı hatayı alırsam degiştirecem.tm.dır o zaman, HDD değiş. Başka yol gözükmüyo
Sıkıntı yok ama veri aktarımı sırasında 2 defa aksaklık meydana gelmiş. 2 defa olduğu için şuanlık sorun teşkil etmez. Bunun dışında disk iyi durumda.Arkadaşlar harddisk bir 2009 senesinden beri kullanılıyor durumunu merak ediyorum bu hdd arkadaşımızın durumu nedir hd tune pro ile karşımda veriler var anladığım bir durum değil gönderiyorum
Her şey gözüküyor.arkadaş doğru söylüyo burda pek bi şey gözükmüyo 'hard disk sentinental' ile health kısmını at bilmek olur.