Neler Yeni

Harddiske format atcam attıktan sonra c Diske windows geri yükleyebılıyormuyum

Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Meriç
(Harddisk Harici)
arkadaşlar harici harddiske format atacagım ama atınca c diskine geri atabilir miyim windowsu

başlık için kötü yazıma kusura bakmayın yazıyı kısaltmam lazimdi

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,650
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Kral 2021 TYT denemelerinde Türkiye'de ilk 1000 kişi arasında kendime yer edinebildim, Türkçe'de 38 net yaptım ama burada kurduğun cümleden hiçbir şey anlamadım.

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
EmreE
(Harddisk Harici)
arkadaşlar harici harddiske format atacagım ama atınca c diskine geri atabilir miyim windowsu

başlık için kötü yazıma kusura bakmayın yazıyı kısaltmam lazimdi
Format atarsınız içinde olan her şey silinir win atmak dediğnizn kopyalamak gibi bişeymi

Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Meriç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kral 2021 TYT denemelerinde Türkiye'de ilk 1000 kişi arasında kendime yer edinebildim, Türkçe'de 38 net yaptım ama burada kurduğun cümleden hiçbir şey anlamadım.
kral :D
simdi ben harici harddiskime format atacagım ama harddiskim yavaş ve performans kaybı yaşayacağımı düşünüyorum.Ben harici harddiske windows kursam sonra o windowsu c diskine geri taşıyabilir miyim diye sordum

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,650
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
kral :D
simdi ben harici harddiskime format atacagım ama harddiskim yavaş ve performans kaybı yaşayacağımı düşünüyorum.Ben harici harddiske windows kursam sonra o windowsu c diskine geri taşıyabilir miyim diye sordum
Şimdi şöyle diyeyim harici bir diske Windows kurabilirsin ancak o windowsu kurman da taşıman da çok uzun sürer. Windows kurulum diski oluşturup bütün sisteme format atmak daha makul bir çözüm olmaz mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Meriç
Şimdi şöyle diyeyim harici bir diske Windows kurabilirsin ancak o windowsu kurman da taşıman da çok uzun sürer. Windows kurulum diski oluşturup bütün sisteme format atmak daha makul bir çözüm olmaz mı?
nasıl atacağımı bilmiyorum videosu varsa yollar mısınız linkini

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,193
İsim
Yuzarsef
Harici içindeki dosyalara bir şey olmaz basın formatı

Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Meriç

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,650
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
kral pcde virus var dıye atıyorum zaten belkide harici harddisk icinde olabılır yani ondan dolayı
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunu harici harddisk ile yapsam birsey olur mu
Harici hard disk ile format atamazsınız, USB sürücüsü veyahut bir kurulum CD'si gerekir. Bilgisayarınızda virüs olduğunu düşünüyorsanız windows defender ile bilgisayarı tam tarama ile taratın. Ardından da bütün güvenlik duvarlarını aktive edin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,193
İsim
Yuzarsef
kral pcde virus var dıye atıyorum zaten belkide harici harddisk icinde olabılır yani ondan dolayı
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunu harici harddisk ile yapsam birsey olur mu
Kardom virüs var ise sistemden önemli dosyaları hariciye al ilk olarak. Devamında flaş belleğe sistem kur ve format at ardından windows u kur tamamla devamında ise gridin-soft anti malware veya benzeri bir virüs programı kur. Ardından arama yerine msc yaz ve entere tıkla açılan pencere de yukarıdan önyükleme seçeneğine gel ve güvenli ön yükleme de ve onun altından da en az olanı seç. Ayarları kaydettikten sonra yeniden başlat bilgisayarı ve sadece gridin ile defenderı aç ardından harici diskini bağla ve tarama yaptır. Gridin ile tararken de kabul activex dosyaları vs ne var ise tarattır. Ve tarama yapılırken arama yerine mrt yazıp windowsun kendine de tarama yaptır sonra virüslü bulunan dosyaları güzelcene sil. Ardından yeniden başlatıp emin olmak için tekrar tarat ve ta! da! miss gibi temizlemiş oldun ve bu kadar yorulmadın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Meriç
Kardom virüs var ise sistemden önemli dosyaları hariciye al ilk olarak. Devamında flaş belleğe sistem kur ve format at ardından windows u kur tamamla devamında ise gridin-soft anti malware veya benzeri bir virüs programı kur. Ardından arama yerine msc yaz ve entere tıkla açılan pencere de yukarıdan önyükleme seçeneğine gel ve güvenli ön yükleme de ve onun altından da en az olanı seç. Ayarları kaydettikten sonra yeniden başlat bilgisayarı ve sadece gridin ile defenderı aç ardından harici diskini bağla ve tarama yaptır. Gridin ile tararken de kabul activex dosyaları vs ne var ise tarattır. Ve tarama yapılırken arama yerine mrt yazıp windowsun kendine de tarama yaptır sonra virüslü bulunan dosyaları güzelcene sil. Ardından yeniden başlatıp emin olmak için tekrar tarat ve ta! da! miss gibi temizlemiş oldun ve bu kadar yorulmadın.
kral sağolasın bir soru sorucagım bu windows dosyalarına herhangi bir başka dosya eklenılebılıyormu (mesela windows dosyalarının içinde gta5 ekli)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,193
İsim
Yuzarsef
kral sağolasın bir soru sorucagım bu windows dosyalarına herhangi bir başka dosya eklenılebılıyormu (mesela windows dosyalarının içinde gta5 ekli)
yok windows'un dosyalarına dosya ekleyemezsin sistem olarak soruyorsan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,048,228
Üyeler
166,344
Son üye
NeXis