Çevirici ile bağlanmıştır muhtemelen eski hdd de, laptop üstünden foto atar mısınız girişiWD harddiski aldım ama dahili uygun fiyata bulamadığım için aldım şimdide açtım içini ama laptopun içinden yükseltici bağlantı kablosunun uçları uyuşmadı nasıl çözeceğimi bulamadım yardımcı olun lütfeen
Elimde tuttuğum ara bağlantı harddiske uysa her şey yolunda olacak bilgisayarı şuan kapattım ve kullanılıyor fotoğraf atamıyorum maalesefÇevirici ile bağlanmıştır muhtemelen eski hdd de, laptop üstünden foto atar mısınız girişi
Aldığın harddiski bakabilir miyimElimde tuttuğum ara bağlantı harddiske uysa her şey yolunda olacak bilgisayarı şuan kapattım ve kullanılıyor fotoğraf atamıyorum maalesef
TabiAldığın harddiski bakabilir miyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Harddiske
2.5"Aldığın harddisk kaç inch?
Hocam bu harddisk sata değil, muhtemelen cd rom iptal edilip yerine takılabilmesi için konulmuş çünkü girişleri aynı. Sizin sata harddisk almanız lazım. Bu harddiski kaça almıştınız ve kaç gb idi?Tabi
2.5"
Üst kasada bu şekildeAldığın harddiski bakabilir miyim
Harddiske
2TB, bunu dönüştüremez miyim uyma ihtimali olması lazımHocam bu harddisk sata değil, muhtemelen cd rom iptal edilip yerine takılabilmesi için konulmuş çünkü girişleri aynı. Sizin sata harddisk almanız lazım. Bu harddiski kaça almıştınız ve kaç gb idi?
Hocam cd romun varsa iptal edip tsk yerineÜst kasada bu şekilde
2TB, bunu dönüştüremez miyim uyma ihtimali olması lazım
Cd rom iptal edip takabilir uçlar uyuyorbu taşınabilir hdd
sata yerine taşınabilir hdd kablosu takılan porta sahip
normalde ucunda satadan bu girişe çevirici ile gelir
ilk defa karta lehimlisini gördüm
bunu sata portuna takamazsın iade etmen lazım
Bütçen ne kadar@MuratTheFounderOfGariban hocam bana da hddnin yerine takılacak sata ssd önerebilir misin
En uygun fiyat ve sağlam olursa iyi olurCd rom iptal edip takabilir uçlar uyuyor
Bütçen ne kadar