Neler Yeni

Harddiskim Yandı Tamir Ettirdim Bidaha Takıcam Sizce Sorun Nerde ?

VitoScaletta

80+ Gold
3 tb harddiskimi taktığımda duman geldi odayı keskin koku kapladı 50 tl ye yaptırdım üstündeki yeşil kısım değişti şuan tekrardan takıcam fakat sorun bendemiydi kablodamı powerdamı korkuyorum birdaha yanar diye ben aşırı zorlayıp molex ters mi taktım acaba yoksa kablodanmı oldu powerdanmı nasıl anlıyacağım bi daha yanarsa yaptıramamda cebimde 5 kuruş para yok yeni ssd alıcam onuda takıcam o yanarsa ağzıma bile almak istemiyorum Allah korusun

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Kablodan veya güçten olmayabilir. HDD'nin kendisi sorun çıkarmış olabilir.

VitoScaletta

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kablodan veya güçten olmayabilir. HDD'nin kendisi sorun çıkarmış olabilir.
hdd dende olabilir galiba da hdd hangi bileşeni sıkıntılı olunca böyle durum oluyor anakart kısmını yaptırdım düzelirmi çünkü bi gün bilgisayarıma girdim bi baktım 3tb hdd yok kablolara bakıyım dedim azcık oynattım düzeldi sonra başka yere koyuyum hdd dedim kabloları çıkardım hdd kasanın başka yerine koydum taktım kabloyu duman geldi

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
HDD dende olabilir galiba da HDD hangi bileşeni sıkıntılı olunca böyle durum oluyor anakart kısmını yaptırdım düzelirmi çünkü bi gün bilgisayarıma girdim bi baktım 3tb HDD yok kablolara bakıyım dedim azcık oynattım düzeldi sonra başka yere koyuyum HDD dedim kabloları çıkardım HDD kasanın başka yerine koydum taktım kabloyu duman geldi
Anakart kısmında sorun oluşabiliyor evet. Ancak sorunun tam olarak neyden kaynaklandığını bilmiyorum, bir şey söyleyemem.

Top Bottom