Yardım Harddiskimi nasıl bilgisayarıma bağlarım?

Krosakı Ichıgo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
380
Evet da md 2 sistemim var ve harddisk takmam gerekiyor 500gb lık var ama arka kapağı açıyorum ortada bağlayacağım bir güç kablosu yok satanın yanına nerden bulacağım o kabloyu küçücük tüm kabloların sıkıştığı yer var kesin orda ama başka türlü alamazmıyım orayı açarsam geri naısl toplarım bilemiyorum

Evet da md 2 sistemim var ve harddisk takmam gerekiyor 500gb lık var ama arka kapağı açıyorum ortada bağlayacağım bir güç kablosu yok satanın yanına nerden bulacağım o kabloyu küçücük tüm kabloların sıkıştığı yer var kesin orda ama başka türlü alamazmıyım orayı açarsam geri naısl toplarım bilemiyorum
Ekran kartını çıkartırsan daha rahat takarsın. Anakart sağ alt kısmında "SATA" portu var. Oraya kabloyu takıp kasanın arka kapağını açıp alt tarafa yerleştirmen gerekiyor.

Ekran kartını çıkartırsan daha rahat takarsın. Anakart sağ alt kısmında "SATA" portu var. Oraya kabloyu takıp kasanın arka kapağını açıp alt tarafa yerleştirmen gerekiyor.
tamam buraya kadar işimi hallettim anakarttan gelen sata kablosunu taktım gizli bölmedeki çekmeceye harddiski taktım şimdi bir tane daha powerdan gelen kablo var ona nasıl ulaşacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eski kasaya takamsı basit tüm kablolar ortada yeni nesil kasalarda gizliyorlar kabloları sıkış sıkış anlayamadım

aynı mantık zaten.
bu ilk kururlum sistem bana kurulu geldi harivi olarak ben takacağım harddiski

Aynı mantık zaten onda sorun yok sadece güldüm :) Bu arada teknobiyotikten sistem alan arkadaşlara üzülüyorum. Şu kasanın leşliğine bak. Önde turbo gözü var mübarek egzoz gibi.
hocam bir bilgin varmı sorum ile ilgili yalnızca bir tane sata güç kablosu olabilirmi psu mda

not: psu shp 650w v2

Aynı mantık zaten onda sorun yok sadece güldüm :) Bu arada teknobiyotikten sistem alan arkadaşlara üzülüyorum. Şu kasanın leşliğine bak. Önde turbo gözü var mübarek egzoz gibi.
peki biraz kabloları kurcalasam hareket ettirsem bozma ihtimalim varmı en büyük korkum

Son düzenleme:
Geri