Neler Yeni

harddiskten ses geliyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

jouly

80+ Bronze
arkadaşlar merhaba.harddiskimden çizilir gibi bir ses geliyor ve o ses oldugunda oyun takılıyor.sadece gta 5 fivem oynuyorum araçla giderken bi anda yer altına düşüyorum ve map yüklenmiyor.harddiskten oldugunu düşünüyorum çünki sistemim yeterli bence.1050 ti r3 2200g a320 anakart 16 gb 3200 mhz 1 tb hdd .arkadaşlar harddiskim bozuk muhtemelen ama test yapıyorum sağlıklı çıkıyor.varmı fikriniz lütfen yardımcı olun neyden olabilir başka,birde harddiskten o ses gelince kasanın fanları durup tekrar çalışır gibi bir ses geliyor.

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
Hard Disk Sentinel programıyla Hdd'nin sağlık durumuna bir bakın.

Phenoma

80+ Silver
arkadaşlar merhaba.harddiskimden çizilir gibi bir ses geliyor ve o ses oldugunda oyun takılıyor.sadece gta 5 fivem oynuyorum araçla giderken bi anda yer altına düşüyorum ve map yüklenmiyor.harddiskten oldugunu düşünüyorum çünki sistemim yeterli bence.1050 ti r3 2200g a320 anakart 16 gb 3200 mhz 1 tb HDD .arkadaşlar harddiskim bozuk muhtemelen ama test yapıyorum sağlıklı çıkıyor.varmı fikriniz lütfen yardımcı olun neyden olabilir başka,birde harddiskten o ses gelince kasanın fanları durup tekrar çalışır gibi bir ses geliyor.
Mekanizma ile ilgili bir sorun olabilir ama sökmeden yani açmadan anlaşılabileceğini sanmıyorum

jouly

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mekanizma ile ilgili bir sorun olabilir ama sökmeden yani açmadan anlaşılabileceğini sanmıyorum
zaten hdd den bi çizilme sesi geliyor bende mekanizma dan şüpheleniyorum.

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler

jouly

80+ Bronze

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Mavi ekran veriyor mu?

jouly

80+ Bronze

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler

jouly

80+ Bronze
Bellek testi yapabilir misiniz? Sorun RAM olabilir.
önceki ramlerim varken de aynı sorun vardı ramden değil o ramlere memtest yapmıstım hiç bi sorun cıkmadı lakin yine bu sorun vardı

necopho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Göksu Özer
merhaba çözebildin mi ben de de aynı sorun var mavi ekran veriyordu oyundan atıyordu harddiskten cık diye ses geliyordu

jouly

80+ Bronze
merhaba çözebildin mi ben de de aynı sorun var mavi ekran veriyordu oyundan atıyordu harddiskten cık diye ses geliyordu
ohhoo bu konu mağaradan çıkmış :D
Kanka benim psu dan dolayı harddisklerim bozuluyordu o yüzden mavi ekran drop vs yiyordu pc.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom