Neler Yeni

Harici Ekran Kartı, Dahili Ekran Kartından Daha Düşük FPS Veriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Seyyid Ali Hakkoymaz
Acer Nitro 5 AN515-58 Laptop kullanıyorum i5 12500H ve RTX 3050Ti'a sahibim. Arkadaşlarla LoL veya Minecraft gibi oyunlar oynuyoruz ve şunu fark ettim Harici ekran kartıyla oyuna girdiğimde FPS, dahili ekran kartıyla girdiğimdeki FPS'den daha düşük. Nedenini anlamadım sürücüler de güncel.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Acer Nitro 5 AN515-58 Laptop kullanıyorum i5 12500H ve RTX 3050Ti'a sahibim. Arkadaşlarla LoL veya Minecraft gibi oyunlar oynuyoruz ve şunu fark ettim Harici ekran kartıyla oyuna girdiğimde FPS, dahili ekran kartıyla girdiğimdeki FPS'den daha düşük. Nedenini anlamadım sürücüler de güncel.
Bilgisayar pildeyse dediğin durum normal, harici kartın performansı şarjda iyi oluyor.

ka.dir18

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Kadir Danacı
Pilde iken tam gücünü alamıyor ondan dolayıdır.Hatta bazı laptoplar tam gücünü pilde alamadığından pilde iken fps sınırlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Seyyid Ali Hakkoymaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahili pilde performans düşürmez, harici şarjda değilken neredeyse 4 kat yavaşlar, o yüzden öyle oluyor.
Pilde zaten hocam pilde. Pilde olmasına rağmen harici ekran kartı dahili ekran kartından daha düşük veriyor. Şarjdan çıkarmam mı gerekiyor düzelmesi için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pilde iken tam gücünü alamıyor ondan dolayıdır.Hatta bazı laptoplar tam gücünü pilde alamadığından pilde iken fps sınırlar.
Bunu şarjdayken düzeltme ihtimali yok mu ?

ka.dir18

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Kadir Danacı
Onu bilmiyorum acer nitro 5 3050ti aynı model bendede var pek memnun değilim

Top Bottom