Mr.Zatt
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 60
- İsim
- Mustafa Emir KILIÇ
Merhabalar,öncelikle elimde Lenovo marka bir laptop var.
Özellikleri:
işlemci: AMD A12 9720p
Ekran Kartı: R7 m440 ( R8 m535dx )
Ram: 8 GB
Bu kadarı yeterlidir diye düşünüyorum ve devam ediyorum.
Gördüğünüz gibi R7 m440 ekran kartım var ama aslında R8 m535dx neyse o başka bir şey,işte ben harici olan ekran kartımı kullanamıyorum işlemcinin apu sunu kullanıyorum .
İnternette ne varsa yaptım eski driver yükledim olmadı,Windowstan grafik ayarlarına girdim GTA 5 seçtim seçenekler dedim,Güç tasarrufu R7 graphics Yüksek performans R7 graphics.
Bu olayı Windows un geri bildirim merkezine yazdım cevap yok!
Sadece biostan denemedim öyle bir şey var mı zaten tam olarak bilmiyorum birisi artık bu işe cevap bulsun!
Gördüğünüz gibi çift ekran kartı var geçişli grafikleri denedim yine olmadı.
Driverın en güncelini de denedim şu 2020 sürümünü yinede bir şey değişmedi!
Aynı şeyi technopat a yazdım çözüm bulamadım belki buradaki bazı kişiler yardımcı olabilir.
Özellikleri:
işlemci: AMD A12 9720p
Ekran Kartı: R7 m440 ( R8 m535dx )
Ram: 8 GB
Bu kadarı yeterlidir diye düşünüyorum ve devam ediyorum.
Gördüğünüz gibi R7 m440 ekran kartım var ama aslında R8 m535dx neyse o başka bir şey,işte ben harici olan ekran kartımı kullanamıyorum işlemcinin apu sunu kullanıyorum .
İnternette ne varsa yaptım eski driver yükledim olmadı,Windowstan grafik ayarlarına girdim GTA 5 seçtim seçenekler dedim,Güç tasarrufu R7 graphics Yüksek performans R7 graphics.
Bu olayı Windows un geri bildirim merkezine yazdım cevap yok!
Sadece biostan denemedim öyle bir şey var mı zaten tam olarak bilmiyorum birisi artık bu işe cevap bulsun!
Gördüğünüz gibi çift ekran kartı var geçişli grafikleri denedim yine olmadı.
Driverın en güncelini de denedim şu 2020 sürümünü yinede bir şey değişmedi!
Aynı şeyi technopat a yazdım çözüm bulamadım belki buradaki bazı kişiler yardımcı olabilir.