Neler Yeni

Yardım Harley veya Cat BOT önerisi

Spectre_zz

80+ Bronze
Bugünkü fırtınadan sonra ayaklarım sırılsıklam kalıncanbot almaya karar verdim, gordugum kadariyla hepsiburadada indirim var fakat herkes yorumlara çakma falan yazmış arada kaldim bi öneriniz var mi? Bütçe max 2600 felan.

arda.wqqp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji
bende harley var model pek fark etmez guzel bot su falan gecirmiyor zaten fiyatina gore bir zahmet gecirmesin hosunuza giden ve butcenize uygun bir modelini alabilirsiniz tek sorunu biraz ağır oluyolar örneğin benim botum 800 gramdi cidden alisana kadar zor oluyor ama alistiktan sonra güzel

Spectre_zz

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende harley var model pek fark etmez guzel bot su falan gecirmiyor zaten fiyatina gore bir zahmet gecirmesin hosunuza giden ve butcenize uygun bir modelini alabilirsiniz tek sorunu biraz ağır oluyolar örneğin benim botum 800 gramdi cidden alisana kadar zor oluyor ama alistiktan sonra güzel
Kral sen nerden aldin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben sabahtan aksama kadar dershanede kaliyorum da ayagimi cok yorar o zaman

arda.wqqp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji
Kral sen nerden aldin

Ben sabahtan aksama kadar dershanede kaliyorum da ayagimi cok yorar o zaman
hocam boynerden aldim boynerde guzel indirim oluyor harley ve catlerde ben de sabahtan aksama kadar okulda duruyorum teneffuslerde surekli bahceye iniyoruz yeri geldi futbol bile oynadim sadece ilk 2 3 gun zorlar ama cidden guzel bir bot kalitesini hissettiriyor yani

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Bugünkü fırtınadan sonra ayaklarım sırılsıklam kalıncanbot almaya karar verdim, gordugum kadariyla hepsiburadada indirim var fakat herkes yorumlara çakma falan yazmış arada kaldim bi öneriniz var mi? Bütçe max 2600 felan.
Harley falan ağır gelir yürürken yorar. Bence decathlona bak, güzel modelleri var

arda.wqqp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji
Kral decathlondaki modeller karizmayi cizer gibi ben kombinleyip giyiyorum 😁
ya hocam siz bana güvenin alın harley bir şey olmaz hadi en fazla 1 hafta ağır gelsin sonrasında alışacaksınız 30 kilo falan değilseniz çok rahat alışırsınız başta ağır gelmesi çok normal çünkü giydiğimiz ayakkabılar falan aşırı hafif belirli bi alışma süresi var bu yüzden

Spectre_zz

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ya hocam siz bana güvenin alın harley bir şey olmaz hadi en fazla 1 hafta ağır gelsin sonrasında alışacaksınız 30 kilo falan değilseniz çok rahat alışırsınız başta ağır gelmesi çok normal çünkü giydiğimiz ayakkabılar falan aşırı hafif belirli bi alışma süresi var bu yüzden
Kanka bu hepsiburadadakilere çakma demişler de boynerin kendisi satiyor anlamadim yani alsam mi ne yapsam

arda.wqqp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji
Kanka bu hepsiburadadakilere çakma demişler de boynerin kendisi satiyor anlamadim yani alsam mi ne yapsam
bi fikrim yok ben boynerin kendi sitesinden almıştım gayette orijinal yani belli oluyor malzemesinden ağırlığından ama şu an benim aldığım model boynerde 3999 tl trendyolda 2999 tl kimse de çakma dememiş

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
Berkecan Ergin
Yeşil kunduradan alabilirsin, orijinal satıyorlar sorun yok

Yeni üyelere 100 TL kodlarıda var indirim için

arda.wqqp

80+