Neler Yeni

Harp okuluna nasıl girerim (zaman Önemli).

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,477
İsim
Arda doğan
dostlar çıraklık lisesi bitirmiş 18 yaşında birisiyim hayatıma askeriyeden rütbeli bir şekilde devam etmek istiyorum ama bir bilgim yok harp okuluna nasıl girebilirim sabit bir rütbede kalmak istemiyorum rütbemi ilerletmekte istiyorum bilgim sıfır ama hazırlanacağım bu harp okuluna girmek için girdiğimiz sınavlar nelerdir aşamaları nelerdir göz derecem iyi belde hafif bi skolyoz ama düzelteceğim ve fizik için spora giden birisiyim fizik konusunda kendimi iyice geliştiriyorum ama dediğim gibi ilk neye hazırlanmam gerek ayt sks tyt nedir msü nedir harp okuluna girmek için hangi sınava girmem veya çalışmam gerkeiyor yardımcı olur musunuz şimdi şuıbatın 7 sinde işten çıkacağım msü 7 sinden 7 sine galiba şubatın

Rulep

80+ Gold
tyt ayt ve msü gireceksin spor olarakta şınav mekik koşu var şuan sadece bunlara bilsen yeterli msü sonucun açılansın üstüne konuşuruz. sınav spordan daha önemli aklında bulunsun spor için derslerini alıkoyma

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,477
İsim
Arda doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tyt ayt ve msü gireceksin spor olarakta şınav mekik koşu var şuan sadece bunlara bilsen yeterli msü sonucun açılansın üstüne konuşuruz. sınav spordan daha önemli aklında bulunsun spor için derslerini alıkoyma
Şimdi harp okuluna girmek için msü'den iyi bir puan almam gerek yani msü buraya giriş sınavımız ayt ve tyt ise bu sınavda çıkacak olanlar mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,457
Üyeler
166,928
Son üye
Arda074
Top Bottom