Harry potter vs hızlı ve öfkeli hangisine başlayayım

Rio soygunu da güzel bu arada.
Evet öyleydi o film için tam yorum yapamayacağım tam hatırlamıyorum fakat ya 4den ya da 5den sonra ipin ucu koptu. Olaylar araba yarışı olmaktan çıktı. 9 vizyona girdiğinde gitmiştim. İyi hoş şaka makara geçiyor fakat filmin sadece 2 sahnesinde arabalar beni bir dehşete düşürdü heycanlandırdı. Ben istiyorum ki bunlar çok daha fazla olsun.

Evet öyleydi o film için tam yorum yapamayacağım tam hatırlamıyorum fakat ya 4den ya da 5den sonra ipin ucu koptu. Olaylar araba yarışı olmaktan çıktı. 9 vizyona girdiğinde gitmiştim. İyi hoş şaka makara geçiyor fakat filmin sadece 2 sahnesinde arabalar beni bir dehşete düşürdü heycanlandırdı. Ben istiyorum ki bunlar çok daha fazla olsun.
Rio soygunu 5. Film bence arabalar ile yapılan en iyi gösteri olabilir.

Harry Potter ve Yüzüklerin Efendisini kıyaslasan anlarımda farklı evrenlerde geçen iki film serisini nasıl kıyaslıyorsun anlamıyorum

Arkadaşlar ben böyle tanınmış sevilmiş film serilerini hiç izlememiştim . En son alacakaranlık izledim çok beğendim ve böyle film serilerini izlemeye başlıcam. İkisi farklı filmler biliyorum ama ben korku hariç her türü severim ( izlediklerim boş boş bağırıp korkutmaya çalışıyor hiç sevmitorum o yüzden korku filmlerini ) bu iki film serisinden ilk hangisine başlayayım sizce ?
iki seriyide pek sevmem ama ikiside güzel seriler bence yüzüklerin efendisi ve godfather izleyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Harry Potter ve Yüzüklerin Efendisini kıyaslasan anlarımda farklı evrenlerde geçen iki film serisini nasıl kıyaslıyorsun anlamıyorum
ben onuda anlamam çünkü yüzüklerin efendisi bir başyapıt anlamayacak 0 iq insanlar için şu şekilde anlatayım yüz ölçümü olarak türkiyenin en büyük şehri konya ile en küük şehri yalova nın kapışmasını düşünün

ben onuda anlamam çünkü yüzüklerin efendisi bir başyapıt anlamayacak 0 iq insanlar için şu şekilde anlatayım yüz ölçümü olarak türkiyenin en büyük şehri konya ile en küük şehri yalova nın kapışmasını düşünün
Harry Potter izleyip çok sevdim hatta 3-4 kere bitirdim. Yüzükler efendisi daha mı iyi ?

Yüzüklerin efendisini hiç izlemedim

Film ve hikaye karşılaştırılması bilr ayıp dedim başta tamamiyle zevk ama açık ara harry Potter daha iyi.

Yazdığım şeyi okursan kıyaslama yapmıyorum her türü seviyorum korku hariç siz izlerken hangisinde daha çok eğlendiniz çoğunluğa göre ilk onu izlicem o yüzden sordum

Bu da sorumu mu " hızlı ve öfkeli" tabii ki :peepokalp:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,462
Üyeler
184,630
Son üye
bozumcux2
Geri