desteğe durumu anlat hasarlı de sende kalsın ücret iadesini yaptık bile diyebiilirlerAmazon kutusunda ya da ürünün kutusunda bir darbe yok. Fakat üründe var. Teslim aldım, ürünü açtım pc'ye taktım ( amazona sorarak ). Çalışıyor, sağlık %100, okuma yazma değerleri ekte.
Kullanıyım mı bayramdan sonra iade mi ediyim ?
ÜRÜN : KINGSTON A400 240 GB SATA SSD
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Flash ile belli olduğundan açmıştım, çok parlamış xD
Bakın hocam Kingston'un A400 serisinde var bu sadece HyperX'lerde yok zaten. Ama A400lerde bu sorun var. 2 gün kullanırsın 3. gün düşer 3 yıl kullanırsın 4. yıl düşer canlı bomba gibi.Her ürün aynı değildir muhtemelen. Dediğim gibi, ben sorun yaşamadım. Bunun aksine, Kingston'un HyperX Fury 3D Modelini de kullanıyorum, onu 2 - 4 yıldır kullanıyorum, sağlığı %77.
Kontrolcüsüne göre değişir.Harddisklerin sağlığı kac yılda azalır hocam bilgin varmi
Anladım oyun felan yüklüyorum silmiyorumda oyun oynuyorum harddisktenKullanmazsan pek bir şey olmaz. Sürekli veri yazdırırsan ( oyun sil yükle ya da videoları editle falan ) çok sürmez.
Evet kapattılar onu maalesef artniyet durumu yüzünden.Maalesef, o durum TÜRKİYE İçin Kapatıldı.
Anladım. Peki Ne Önerirsiniz ? Samsung falansa bende biliyorum da 240 - 480 GB'lık modelleri bile pahalı..Bakın hocam Kingston'un A400 serisinde var bu sadece HyperX'lerde yok zaten. Ama A400lerde bu sorun var. 2 gün kullanırsın 3. gün düşer 3 yıl kullanırsın 4. yıl düşer canlı bomba gibi.
2 sene evvel hdd caddy almıştım yanlış boyut sipariş vermişim iade talebini oluşturdum. para iadesi yapıp ürünü almak istemediler. baktığın zaman 20 liralık ürün ama çok mutlu olmuştum davranışlarından dolayı. art niyetli kullanıcılar çok yararlandı bu muhabbetten o yüzden kaldırmışlar.desteğe durumu anlat hasarlı de sende kalsın ücret iadesini yaptık bile diyebiilirler
Bütçe nedir?Anladım. Peki Ne Önerirsiniz ? Samsung falansa bende biliyorum da 240 - 480 GB'lık modelleri bile pahalı..
Normalde 480 GB Alıcaktım, almadım. Muhtemelen iade edip 480 alıcam..
Allahını peygamberini seviyorsan 85 TL daha arttır bütçeni ve şu SSDyi al şiddetle tavsiye ediyorum. DRAM bulunduran en uygun sata ssd bu.Max 700..