Neler Yeni

Yardım Hasarlı Gelen SSD'yi Amazona İade Etmeli miyim?

xTURANN

80+ Silver
Harddisklerin sağlığı kac yılda azalır hocam bilgin varmi
Kullanmazsan pek bir şey olmaz. Sürekli veri yazdırırsan ( oyun sil yükle ya da videoları editle falan ) çok sürmez.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Amazon kutusunda ya da ürünün kutusunda bir darbe yok. Fakat üründe var. Teslim aldım, ürünü açtım pc'ye taktım ( amazona sorarak ). Çalışıyor, sağlık %100, okuma yazma değerleri ekte.
Kullanıyım mı bayramdan sonra iade mi ediyim ?

ÜRÜN : KINGSTON A400 240 GB SATA SSD
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Flash ile belli olduğundan açmıştım, çok parlamış xD
desteğe durumu anlat hasarlı de sende kalsın ücret iadesini yaptık bile diyebiilirler

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,190
İsim
Murat Orhan
Her ürün aynı değildir muhtemelen. Dediğim gibi, ben sorun yaşamadım. Bunun aksine, Kingston'un HyperX Fury 3D Modelini de kullanıyorum, onu 2 - 4 yıldır kullanıyorum, sağlığı %77.
Bakın hocam Kingston'un A400 serisinde var bu sadece HyperX'lerde yok zaten. Ama A400lerde bu sorun var. 2 gün kullanırsın 3. gün düşer 3 yıl kullanırsın 4. yıl düşer canlı bomba gibi.

equionx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ahmet küçük
Kullanmazsan pek bir şey olmaz. Sürekli veri yazdırırsan ( oyun sil yükle ya da videoları editle falan ) çok sürmez.
Anladım oyun felan yüklüyorum silmiyorumda oyun oynuyorum harddiskten

xTURANN

80+ Silver
Bakın hocam Kingston'un A400 serisinde var bu sadece HyperX'lerde yok zaten. Ama A400lerde bu sorun var. 2 gün kullanırsın 3. gün düşer 3 yıl kullanırsın 4. yıl düşer canlı bomba gibi.
Anladım. Peki Ne Önerirsiniz ? Samsung falansa bende biliyorum da 240 - 480 GB'lık modelleri bile pahalı..
Normalde 480 GB Alıcaktım, almadım. Muhtemelen iade edip 480 alıcam..

canofcall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
YiğitCan Akbaşlı
desteğe durumu anlat hasarlı de sende kalsın ücret iadesini yaptık bile diyebiilirler
2 sene evvel hdd caddy almıştım yanlış boyut sipariş vermişim iade talebini oluşturdum. para iadesi yapıp ürünü almak istemediler. baktığın zaman 20 liralık ürün ama çok mutlu olmuştum davranışlarından dolayı. art niyetli kullanıcılar çok yararlandı bu muhabbetten o yüzden kaldırmışlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,190
İsim
Murat Orhan
Anladım. Peki Ne Önerirsiniz ? Samsung falansa bende biliyorum da 240 - 480 GB'lık modelleri bile pahalı..
Normalde 480 GB Alıcaktım, almadım. Muhtemelen iade edip 480 alıcam..
Bütçe nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,190
İsim
Murat Orhan
Top Bottom