Hastalığımın tanısı koyuldu kronikmis

descardes

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
199
Benim okulum 10 km uzaklıkta evimin yanında okul var puanı yüksek biraz gidemedim kronik rahatsız listesine giren rahatsızlığım var crohn ismi rapor alıp gidebilir miyim

Okula sormanız daha doğru

Benim okulum 10 km uzaklıkta evimin yanında okul var puanı yüksek biraz gidemedim kronik rahatsız listesine giren rahatsızlığım var crohn ismi rapor alıp gidebilir miyim
heyet raporu ile ilçe milli eğitim özel eğitim şubesine baş vurman gerekiyor

Profesör doktora gidiyorum ondan rapor alırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sigortam olsa dahi üniversiteye gidiyorum prof ile muane yaptığı işlemler paralı bir işe sigorta yaramıyor değil ama birazını karşılıyor
Knk keske olsaydı butce konusunda isine gelirdi sen simdi yaptirsam bile bu hastalikla ilgili masraflari karsilamior hastaligin ne bu arada

Knk keske olsaydı butce konusunda isine gelirdi sen simdi yaptirsam bile bu hastalikla ilgili masraflari karsilamior hastaligin ne bu arada

Babamın sigortası var onun üzerinden oluyor zaten prof olunca özel muane 500 kolonoskopi yapıyor üniversite olunca 300 TL hiçbir şey özel fark prof yapıyor 1000 TL daha kalın bağırsak enfeksiyon dan yan tarafları kalınlaşıyor bağırsak iç yüzeyi parke gibi bı tarafında yırtık var bağırsak git gide daralıyor ağızdan bağırsak a kadar herhangi bir organı tutuyor kilo kaybına sebep veriyor ismi crohn biraz zor ama işte şuan ameliyat a gerek yok ilerlemiş ama 2 haftaya bir üniversite ye gidip geliyorum

images (5).jpeg

rahatsızlığının okul uzaklığı ile ilgisi ne anlamadım ?

rahatsızlığının okul uzaklığı ile ilgisi ne anlamadım ?
Ya herhangi bir şey olsa uzakta kalıyor diğer okul direk yanımda su aralar hastalığım ilerde di ayakta bile zor duruyorum direk yatma isteği eklemlere ağrı geliyor ara sıra istifa ediyorum böyle durumda direk eve geçerim minibüs ile uğraşmam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,041
Üyeler
192,601
Son üye
Tayik68
Geri