Sigortan varmı??Benim okulum 10 km uzaklıkta evimin yanında okul var puanı yüksek biraz gidemedim kronik rahatsız listesine giren rahatsızlığım var crohn ismi rapor alıp gidebilir miyim
heyet raporu ile ilçe milli eğitim özel eğitim şubesine baş vurman gerekiyorBenim okulum 10 km uzaklıkta evimin yanında okul var puanı yüksek biraz gidemedim kronik rahatsız listesine giren rahatsızlığım var crohn ismi rapor alıp gidebilir miyim
Profesör doktora gidiyorum ondan rapor alırımheyet raporu ile ilçe milli eğitim özel eğitim şubesine baş vurman gerekiyor
Sigortam olsa dahi üniversiteye gidiyorum prof ile muane yaptığı işlemler paralı bir işe sigorta yaramıyor değil ama birazını karşılıyorSigortan varmı??
Knk keske olsaydı butce konusunda isine gelirdi sen simdi yaptirsam bile bu hastalikla ilgili masraflari karsilamior hastaligin ne bu aradaProfesör doktora gidiyorum ondan rapor alırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sigortam olsa dahi üniversiteye gidiyorum prof ile muane yaptığı işlemler paralı bir işe sigorta yaramıyor değil ama birazını karşılıyor
Knk keske olsaydı butce konusunda isine gelirdi sen simdi yaptirsam bile bu hastalikla ilgili masraflari karsilamior hastaligin ne bu arada
Geçmiş olsun stres yapma hayatta hep rahat yaşa bu hastalık içinBenim okulum 10 km uzaklıkta evimin yanında okul var puanı yüksek biraz gidemedim kronik rahatsız listesine giren rahatsızlığım var crohn ismi rapor alıp gidebilir miyim
Ya herhangi bir şey olsa uzakta kalıyor diğer okul direk yanımda su aralar hastalığım ilerde di ayakta bile zor duruyorum direk yatma isteği eklemlere ağrı geliyor ara sıra istifa ediyorum böyle durumda direk eve geçerim minibüs ile uğraşmamrahatsızlığının okul uzaklığı ile ilgisi ne anlamadım ?
Gecmis olsun