Hastalıkta 2.Dalga başlıyor.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Sagittarius

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,730
Covid-19 Lanetinden sonra Mu Varyant Diye lanet çıktı Covid-19 millet yeni atlattı derken Mu varyant geldi Varyant Virüsünün Mutasyona uğramış hali olarak adlandırılıyor 2.Dalga olarak adlandirdim çünkü 1.Dalgada Covid-19 geldi şimdi o bitmesine yakınken Bu geldi Allah Kurtarsın bizi nediyim.

Covid-19 Lanetinden sonra Mu Varyant Diye lanet çıktı Covid-19 millet yeni atlattı derken Mu varyant geldi Varyant Virüsünün Mutasyona uğramış hali olarak adlandırılıyor 2.Dalga olarak adlandirdim çünkü 1.Dalgada Covid-19 geldi şimdi o bitmesine yakınken Bu geldi Allah Kurtarsın bizi nediyim.
Mu ne?

Arkdaşlar tamam mutasyon kötü ama virüsün doğasında olan birser anormal birsey. Ayrıca her mutasyon kötü de değildir bazen ölümcüllgü yada bulaşma hızı azalabilir.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri