İzmir Atatürk eğitim hastanesin telefonunu arasam idrar tahlilim çıktı mı cevap verirler mi heyet için lazım ve ben 2 3 yudum idrarımı yaptım 2 3 damla idrar heyet madde tahlili için yeterli olur mu? Bırakın 20ml 5 ml bile dolduramamışımdır hastane sonuça bakabilir mi
Ve bu tahlil için kan ve idrar 1300 TL vezneye yatırdım salakligima beklemedim ve adam olmazsa bidaha olursun dedi aceleyle bende verdim bekleyip idrarı mı yapmalıydım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve bu tahlil için kan ve idrar 1300 TL vezneye yatırdım salakligima beklemedim ve adam olmazsa bidaha olursun dedi aceleyle bende verdim bekleyip idrarı mı yapmalıydım
Olmazsa boş yerine 1300tl daha ödeyeceğim 2600 TL olacak 1 buçuk aydır bu illet hastane yüzünden süreç uzuyor ve ne yapacağımı bilemedimİzmir Atatürk eğitim hastanesin telefonunu arasam idrar tahlilim çıktı mı cevap verirler mi heyet için lazım ve ben 2 3 yudum idrarımı yaptım 2 3 damla idrar heyet madde tahlili için yeterli olur mu? Bırakın 20ml 5 ml bile dolduramamışımdır hastane sonuça bakabilir mi