Geçmiş olsun knkTamamdır öyle yapıcam.
Genelde saat 4 ve 6 da 1 2 randevu açılır hızlı olan kapar öbür türlü bulmak imkansız turkiyede sağlık da para ile artık devlet diye bişey kalmadı üzgünümBirkaç haftadır gözüm için randevu almaya çalışıyorum hiçbir türlü randevu gözükmüyor, ravdevu vermiyor siz alabiliyor musunuz ya da deneyen var mı?
bende buna güvenerek gittim geri döndürdüler beniRandevu kalktı sıra alıp girebiliyorsunuz diye biliyorum.
Hastanelerde randevu sistemi kalktı mı? Randevusuz hastaneye gidilir mi? MHRS detayı
Hastanelerde randevu sistemi, pandemi sürecinde hafif tedbirlere geçilmesiyle birlikte kalktı mı sorusuyla gündemde yer alıyor. Sağlık Bakanlığı tarafından...www.hurriyet.com.tr
ben de aynı soruyu soracaktım
ses kalitesi nasıl acaba ?
H3ler 349u görmüştü diye hatırlıyorum. Ayrıca 3 hafta boyunca 399dan geldi galiba. B
Birkaç haftadır gözüm için randevu almaya çalışıyorum hiçbir türlü randevu gözükmüyor, ravdevu vermiyor siz alabiliyor musunuz ya da deneyen var mı?
yok alamıyorsun abi. Bende nörolojiden sıra alacağım yok. Artık bu konuda sağlık sorunları ile uğraşmaktan çok hastane ve onun lanet randevularıyla uğraşıyoruz. Ha çözümü var mı var vereceksin parayı gideceksin özele. eee bende para yok. O zaman sürün. Ya nasıl bir saçmalıktır bu ya nasıl ya?
yaklaşık 2 aydır dokuz eylülden veya bozyaka hastanesinden cildiye randevusu takip ediyorum hiç bir şekilde alamıyorum. Ve işin garibi hastanelerin içi boş
Almanın kesin olmasa da tek yolu biri iptal ettiğinde bildirim gönderiyor 1 saat içinde onaylarsanız rastgele bir saate randevu veriyor başka türlü randevu alamıyorum
agalar hastaneye gidin, hastanenin baş hekiminden yada onun yardımcısından rica edin adamlar yardımcı oluyor eğer doktor grevdeyse ne zaman geliceğini sorup bi şekilde yarlıyor ben ve ben gibi bir çok kişi bu şekilde yaptı deneyin şansınızı randevu almak imkansızPazartesi mi alabiliyoruz yani diycem de bugün pazartesi zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya vallahi gözümün ağrisı çok ilerledi artık hiçbir şekilde alamıyorum.
allahtan elli yaşındaki dayıların zamanındaki gibi sıra yokBirkaç haftadır gözüm için randevu almaya çalışıyorum hiçbir türlü randevu gözükmüyor, ravdevu vermiyor siz alabiliyor musunuz ya da deneyen var mı?
Sabahın köründe gitmem lazım bazı doktorlar randevusuz fazla hasta bakmıyormuş dolarsa randevusuz hasta kontenjanı bilemem kafasına göre iş yapıyor doktorlar belli kanunu yok sanırsam.bende buna güvenerek gittim geri döndürdüler beni