Neler Yeni

Hastane raporu alamama durumunda

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Serban Aytekin
Başka hastaneye gidip şansımı birdaha denesem sistemde ilk doktorun raporu vermediği görülür mü? (üni için alıcam) Sorma sebebim bazı doktorlar takıntılı oluyor(her meslekte olduğu kadar) sürünmedikçe rapor yazmıyor

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,278
İsim
........
Başka hastaneye gidip şansımı birdaha denesem sistemde ilk doktorun raporu vermediği görülür mü? (üni için alıcam) Sorma sebebim bazı doktorlar takıntılı oluyor(her meslekte olduğu kadar) sürünmedikçe rapor yazmıyor
yani ben midem bulanıyor kusmam var ishalim diyorum 3 4 kere kustum bu gün diyorum bide hasta rp si ishalde 5 6 kere wc ye çıktım dersin her şey biter bu gün rapor alabilirmiyim dersen veriyor yani çoğu doktor

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Serban Aytekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani ben midem bulanıyor kusmam var ishalim diyorum 3 4 kere kustum bu gün diyorum bide hasta rp si ishalde 5 6 kere wc ye çıktım dersin her şey biter bu gün rapor alabilirmiyim dersen veriyor yani çoğu doktor
Yapıcaz bişeyler artık , işin zor kısmı mazeret sınavı için raporun en az 3 günlük olmalı

Ernest Muçi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Lisede muayene barkodu (o küçük yapışkan kağıt) rapor yerine geçiriyordu üniversitede de olabilir

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
XXXX
Özele git 3 günlük rapor işte verirler

Top Bottom