Hastayım napmalıyım?

Akciğer kanseriyim 22 yaşındayım aslında arkadaşım hiç yok. Sadece annem var iyileşemeyeceğimi biliyorum sadece beni seven bir kaç arkadaşım var özellikle birisi şehir dışında ve onu sürekli itiyorum kendimden uzaklaştırmaya çalışıyorum bunları yaparken ağlıyorum bi erkeğin ağlaması kadar acı bir şey yok sanırım. Keşke bende sizin gibi olabilsem sağlıklı düşünebilen sizlersiniz napmam gerek üzülmesini istemiyorum galiba seviyorum onu.
Al ciğerimi senin olsun

Kardeşim ben seviyorum seni öyle düşünme. Bak koskoca Arthur Morgan vahşi batının efsanesi seni seviyor <3

Ve kimin ne kadar yaşayacağını Allah bilir sadece lütfen ümidini kesme ve dilediğin gibi yaşamaya devam et. Kanserden kurtulan çok insan var inşallah sende yeneceksin.

Ayrıca ben senin arkadaşın olurum kanka pc falan var mı oyun gireriz beraber.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kardeşim ben seviyorum seni öyle düşünme. Bak koskoca Arthur Morgan vahşi batının efsanesi seni seviyor <3

Ve kimin ne kadar yaşayacağını Allah bilir sadece lütfen ümidini kesme ve dilediğin gibi yaşamaya devam et. Kanserden kurtulan çok insan var inşallah sende yeneceksin.

Kayıt alıyorum oyun videoları çekiyorum birlikte çekeriz

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kayıt alıyorum oyun videoları çekiyorum birlikte çekeriz
Okurken duygulandım Ağa gitme napacan olupte abim oluyom abicim nekadar zamanın var bilmiyoz bizide tanımıyon geçmiş olsun Allah a dua et kaza namazlarini kıl arkadaşlarının hepsinden helallik al belki hakkına girdiğin vardır belli olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,843
Üyeler
188,837
Son üye
deidox
Geri