CannPolat
80+
netgsm çekiyor mu hem net olarak hem de arama açısından ?340tlye netgsm den 50gb 500dk alabilirsin 15gbyi bitiremedim 1 ayda
netgsm çekiyor mu hem net olarak hem de arama açısından ?340tlye netgsm den 50gb 500dk alabilirsin 15gbyi bitiremedim 1 ayda
Çekiyor sıkıntı yaşamadım 2 hat kullandığım için turkcell ile aynınetgsm çekiyor mu hem net olarak hem de arama açısından ?
Netgsm.Vodafone da 4gb a 180tl veriyom yardım edin
Ses kalitesi kötü diyorlar ve çekmeme sorunu diyorlarNetgsm fast testim
Mesaj otomatik birleştirildi:
T Turkcell N netgsm
Çekmeme sorunu yaşamadım ses kalitesi hakkında konuştuğum kimse sesimin kötü geldiğini söylemediSes kalitesi kötü diyorlar ve çekmeme sorunu diyorlar
bilemiyorum ya türk telekom en azından güvenilir gibi geliyo amaÇekmeme sorunu yaşamadım ses kalitesi hakkında konuştuğum kimse sesimin kötü geldiğini söylemedi
Turkcell altyapısı kullanıyor. Aynı çekim gücünü alacaksınız. VoLTE ve VoWiFi desteği yok ama, bunlar sizin için önemliyse geçmeyin derim.netgsm çekiyor mu hem net olarak hem de arama açısından ?
Arama çok önemli değil de internetin çekim gücü falan önemli çünkü iş için çok lazım oluyorTurkcell altyapısı kullanıyor. Aynı çekim gücünü alacaksınız. VoLTE ve VoWiFi desteği yok ama, bunlar sizin için önemliyse geçmeyin derim.
internet testini attım 1 kere bile kesilme yaşamadımArama çok önemli değil de internetin çekim gücü falan önemli çünkü iş için çok lazım oluyor