Siparişi iptal edip parayı iade edecekler yani başka ne olabilir ki?teşekkür ederim aradığım cevap içim rahatladı
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama ben bunu görünce bayağı bi aldım sorun olurmu acaba
ben çoktan kullandım hocam steamde para yüklüSiparişi iptal edip parayı iade edecekler yani başka ne olabilir ki?
Tabi site dolandırıcılık amacı güdebilecek bir site ise parayı alıp kaçma ihtimali de var.
satın alınca otomatik veriliyor hocam alıp hepsini kullandımSatın alınca kod otomatik verildi mi sana bilmiyorum ama verilmediyse yapacakları en kötü şey paranı iade edip kodu vermemek olurdu ki banlamışlar zaten
Ha kodları da verdiler bi de? bir şey yapamazlar kendi hataları.ben çoktan kullandım hocam steamde para yüklü
satın alınca otomatik veriliyor hocam alıp hepsini kullandım
kralllllben çoktan kullandım hocam steamde para yüklü
satın alınca otomatik veriliyor hocam alıp hepsini kullandım
kimsiniz? dehocam beni telden aradılar birde whatsappdan yazdılar korkudan cevap vermiyorum
korkmalık bir durum yok istersen cevap ver efendim de. Geri falan isterlerse indirim zannettiğini ve satın alıp kullandığını söyle iade yapamam de. Başka bir şey yapamazlarhocam beni telden aradılar birde whatsappdan yazdılar korkudan cevap vermiyorum
Allah aşkına ss alıp koysana yazdıklarını veya yazışmanızıhocam beni telden aradılar birde whatsappdan yazdılar korkudan cevap vermiyorum
hocam biraz abarttım 34 tane aldımhocam sen çok karlı çıkmışsın he bu işten kaç tane aldın ?
çok doğru hocam bidaha yazarlarsa öyle cevap veririmkorkmalık bir durum yok istersen cevap ver efendim de. Geri falan isterlerse indirim zannettiğini ve satın alıp kullandığını söyle iade yapamam de. Başka bir şey yapamazlar
Birazcık abartmışsın gibihocam biraz abarttım 34 tane aldım