Neler Yeni

Hatalı Fiyatla Kod Aldım, Sorun Olur mu?

NightRose

80+ Bronze
Evet haklısınız. Sizin için ya da diğer herkes için "Çalma eylemi" olmamış olabilir. Ancak bu yapılan eylemin etik olduğunu göstermiyor. Kendi değerlerime baktığımda bu benim için hırsızlıktır. Sizce sıkıntı olmayabilir...
ben etik olduğunu söylemedim, bu durumu da savunmuyorum ancak ortada bir suç da yok. sen adama hırsızsın diyerek suç işledin, bence ondan özür dile.

cakaresul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Resul ÇAKAR
Biraz empati yapmayı öğrenebilirler belki de. Sonuçta kişiye ya da firmaya yapmak istedikleri eylemin diğer tarafında bulunmalarını diledim. Sonuçta onlar için onemli olmayan, hatta kaçan bir firsat. Beddua gözüyle bakilmamali bence. Ha eğer laflarım beddua gibi geldiyse o arkadaşlara, demek ki kendileri de yapılan yanlışın farkında olarak, bile bile yapıyor demek değil midir? Sonuç olarak ana, ata ya da aile değerlerine bir şey demedim.
olay illa ki ana ata din dil ırka sövmek değil ki hocam. Sen onların kötülüklerini istedin bu etik mi sence? Ahlaka uygun olmayan bir konuda ahlakı böyle savunmamalısın ben bunu diyorum. Yapılanın ahlaki yanlışının farkında olduklarını düşünüyorum burada herkesin. Ama her insanın ahlaki çizgisi farklı demek ki onları rahatsız etmemiş. Ama siz ahlakı savunurken ahlaka uygun olmayan bir yol seçmişsiniz. Bu benim düşüncem.

e.ozden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Ensar ÖZDEN
ben etik olduğunu söylemedim, bu durumu da savunmuyorum ancak ortada bir suç da yok. sen adama hırsızsın diyerek suç işledin, bence ondan özür dile.
Çok ilginçsiniz gerçekten. Buyursun mahkemede hesaplaşalım hiç sıkıntı değil. ben aldım Ss'leri o da alabilir. Özelden yazsın vereyim bilgilerimi. Gerçekten.
Son cümlemdir; daha fazla polemiğe girmek istemiyorum. Sizin kimi ya da neyi haklı gördüğünüz umrumda değil. Ama keşke daha dürüst, vicdanlı bireyler olabilseydik. Kendimi de katıyorum merak etmeyin Mücahit Bey. Umarım sizin de elinize benzer fırsatlar geçer. Ne diyelim

e.ozden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Ensar ÖZDEN
olay illa ki ana ata din dil ırka sövmek değil ki hocam. Sen onların kötülüklerini istedin bu etik mi sence? Ahlaka uygun olmayan bir konuda ahlakı böyle savunmamalısın ben bunu diyorum. Yapılanın ahlaki yanlışının farkında olduklarını düşünüyorum burada herkesin. Ama her insanın ahlaki çizgisi farklı demek ki onları rahatsız etmemiş. Ama siz ahlakı savunurken ahlaka uygun olmayan bir yol seçmişsiniz. Bu benim düşüncem.
Ben kötülüklerini istemedim. Kaçırdıkları veya elde etmek istedikleri fırsatı karşı tarafa geçtiklerinde yakalamalarini istedim. Sonuçta dediğim gibi onlar için ortada bir problem yok. Bilemiyorum. Her neyse.

Cihangir

80+ Gold
Bir sitede 11tlye 100tl Steam kod veriyordu ben de aldım dava açabilirler mi
steam link at seri ekliyorum bana assasin's creed valhalla complete edition alıyorsun :D:D

Triple

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Licht
whatsappdan: itemsatış cevap vermediğiniz için olumsuz dönüş aldığımızı varsayıyoruz pazartesi sabahı mesai başlangıcında log kayıtlarıyla birlikte şikayet sürecini başlatacağımızı bildiririz. yazmış ve ben itemsatışa 175 tl daha yatırdığım an banlanmıştım eğer dava açarlarsa tazminat talep edebilirmiyim

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
whatsappdan: itemsatış cevap vermediğiniz için olumsuz dönüş aldığımızı varsayıyoruz pazartesi sabahı mesai başlangıcında log kayıtlarıyla birlikte şikayet sürecini başlatacağımızı bildiririz. yazmış ve ben itemsatışa 175 TL daha yatırdığım an banlanmıştım eğer dava açarlarsa tazminat talep edebilirmiyim
sitenin kendi yanlış fiyatlandırması şikayet etse bile sonuç çıkacağını sanmıyorum ortada illegal bir durum yok 110 yerine 11 yazmışlar yapacak bir şey yok ayrıca o paranın o kadar büyük bir siteye dokunacağını sanmıyorum şimdiden alacaklarınız hayırlı olsun bu arada baya şanslısınız bana da denk gelse keşke şöyle :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

10 dakika sürdü hocam hem kendi hataları hemde bana ban attılar içinde paramda vardı boşa gitti
boşverin hocam yanan 175 lira kazandığınız 3k

Triple

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Licht
sitenin kendi yanlış fiyatlandırması şikayet etse bile sonuç çıkacağını sanmıyorum ortada illegal bir durum yok 110 yerine 11 yazmışlar yapacak bir şey yok ayrıca o paranın o kadar büyük bir siteye dokunacağını sanmıyorum şimdiden alacaklarınız hayırlı olsun bu arada baya şanslısınız bana da denk gelse keşke şöyle :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

boşverin hocam yanan 175 lira kazandığınız 3k
dava açarsa karşı olarak kullanabilirmiyim 175 tl yatırdıktan hemen sonra banlandım nede olsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,717
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom