Neler Yeni

Yardım Hattım 50 mbps alır mı ?

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger
Arkadaşlar şuanda 2 yıllık TTnet'in 24 mbps hipernet paketine taahhütüm var. Alt yapıma güvenmediğim için 24 mbps paketini aldım ne olur ne olmaz diye. Bu hızı alcağımdan bile şüpheliydim. Ama aldığım veriler gayet hoş. Sizce bu hat değerleriyle 50 mbpsyi görürmüyüm.(Alt yapı sorgulattığımda millenicom maks 64 , türknette 50 mbps diyor)

Alıntıyı görüntüle

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Alırsın, firma mı değişmek istiyorsun yoksa tarifeni mi güncelleyeceksin telekomda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Onat Okatan
Arkadaşlar şuanda 2 yıllık TTnet'in 24 mbps hipernet paketine taahhütüm var. Alt yapıma güvenmediğim için 24 mbps paketini aldım ne olur ne olmaz diye. Bu hızı alcağımdan bile şüpheliydim. Ama aldığım veriler gayet hoş. Sizce bu hat değerleriyle 50 mbpsyi görürmüyüm.(Alt yapı sorgulattığımda millenicom maks 64 , türknette 50 mbps diyor)

Alıntıyı görüntüle
Eğer hızlar öyleyse büyük ihtimal alırsınız. Tabi santrale yakınlık da önemli.

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
millenicom öneririm kesinlikle forum da kullanan arkadaşlar teknik desteği baya iyi diyorlar ve aldığın hızlara ve fiyata bakacak olursak baya iyi bir iss diyebilirim

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Nötr0n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Salih GÜNEŞ

Alıntıyı görüntüle
https://www.milleni.com.tr/fiber-nerede bu siteden adresinIe öğrenebiIirsin

omerfaruk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Ömer Faruk Altınova

Alıntıyı görüntüle
Türk telekom müşteri hizmetlerini aradığında altyapının desteklediği hız hakkında bilgi veriyorlar. Oradan öğrenebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,790
Üyeler
164,729
Son üye
Alperen16n
Top Bottom