K1dot
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,928
arkadaşlar merhaba hava harp okuluna gitmek istiyorum bu sene taban puanı 350-360 dı sanırsam ben 2 sene sonra sınava gireceğim ve ayt den puanı tutturacağıma eminim kafama takılan bir kaç şey var mülakatlarda spor psikomotor ve sözlü mülakatlarını geçerim sağlık mülakatında çok katı oluyorlar mı görme ile ilgili hiç bir problemim yok şuana kadar doktor istemi ile gözlük vs takmadım tek sorunum renklerde sorun yaşıyorum testlere baktığımda bir kaçını algılayamıyorum (aslında renk körü değilim sadece oradaki sayıları algılayamıyorum) diğer bir sorun ise skolyozdan korkuyorum 2026 çeyreğinde teste girmeyi düşünüyorum aslında bunlar benim için sorun değil asıl korkum ösu ya çağırıcaz diyip çağırmamaları olur bu durumda ne yapmam gerek 1 sene daha mı bekliyoruz bir de psikomotor testinde bir kere kalındığında bir daha girilmiyordu sanırsam geçenlerde bir video da bu yasağın kalktığını söylemişti bilgili abilerim tüm detaylarıya anlatırsa sevinirim savaş pilotlu/askeri pilotluktan başka bir şeyde düşünmüyorum çocukluktan beri hayalim sizden istediğim tavsiyeleriniz şimdiden teşekkürler