Neler Yeni

Çözüldü✓ Hava Soğutcusu Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Tamer
Bütçe
1500
1500 TL param var işlemcim ryzen 5 3600 ekran kartım rtx 2060 dual ve bilgisayarım cok ısınıyor hangi soğutmadan almalıyım
: ilerliyen zamanlarda işlemci değişimi yapıcam

Son düzenleme:

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
SE 224 alın. 3600'a sıvı soğutma almayı mantıklı bulmuyorum.

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
1500 TL param var işlemcim ryzen 5 3600 ekran kartım rtx 2060 dual ve bilgisayarım cok ısınıyor hangi soğutmadan almalıyım en güçlüsü
1500 tl hava soğutma mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

1500 TL param var işlemcim ryzen 5 3600 ekran kartım rtx 2060 dual ve bilgisayarım cok ısınıyor hangi soğutmadan almalıyım en güçlüsü
Kasanı atabilir misin bir de
Mesaj otomatik birleştirildi:

3600 İşlemciye 1500tl sıvı soğutma almak gereksizliğin vücut bulmuş hali

Son düzenleme:

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
SE 224 alın. 3600'a sıvı soğutma almayı mantıklı bulmuyorum.
Merakımdan soruyorum bu lanet olası sıvı soğutma hangi işlemciye gerekiyor?

Ona gerekmiyor buna gerekmiyor hay sıvı soğutma almak için illa 11900K işlemcisi mi olması gerekiyor?

Her yüksek bütçeli soğutucu önerisi altında illaki birini görüyorum gerekli değil veya mantıklı değil yazısını da merak ettim hangi işlemciye sıvı soğutma gerekiyor.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7

Ona gerekmiyor buna gerekmiyor hay sıvı soğutma almak için illa 11900K işlemcisi mi olması gerekiyor?

Her yüksek bütçeli soğutucu önerisi altında illaki birini görüyorum gerekli değil veya mantıklı değil yazısını da merak ettim hangi işlemciye sıvı soğutma gerekiyor.
3600'e Overlock yapılması haricinde alınması pek mantıklı değil.
3600'e Sıvı soğutmam mı alırsın yoksa
hava soğutma alıp paranı 5600X'e mi yettirirsin. Bence 2.seçenek daha mantıklı.

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
3600'e Overlock yapılması haricinde alınması pek mantıklı değil.
3600'e Sıvı soğutmam mı alırsın yoksa
hava soğutma alıp paranı 5600X'e mi yettirirsin. Bence 2.seçenek daha mantıklı.
Eğer yükseltme gibi bir seçenek varsa yükseltmek mantıklı ama benim sorum bu değil.

Hangi işlemciye gerekli bu sıvı soğutma.

Bakınca hiçbir işlemciye sıvı soğutma gerekmiyor o zaman neden üretiyor üreticiler bu sıvı soğutmayı. Görünüş harici bir artısı olmuyor o zaman. Nasıl olsa gereksiz sıvı soğutma.

Benim sorguladığım bu. İllaki bir soğutma önerisi altına sıvı soğutma gereksiz yorumu görürüyorum bu yüzden hangi işlemciye sıvı soğutmanın gerekli olduğunu soruyorum.

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
Eğer yükseltme gibi bir seçenek varsa yükseltmek mantıklı ama benim sorum bu değil.

Bakınca hiçbir işlemciye sıvı soğutma gerekmiyor o zaman neden üretiyor üreticiler bu sıvı soğutmayı. Görünüş harici bir artısı olmuyor o zaman. Nasıl olsa gereksiz sıvı soğutma.

Benim sorguladığım bu. İllaki bir soğutma önerisi altına sıvı soğutma gereksiz yorumu görürüyorum bu yüzden hangi işlemciye sıvı soğutmanın gerekli olduğunu soruyorum.
Yüksek TDP değerine sahip işlemcilerde ve soğutması güç, aynı zamanda OC yapılacak olan modeller için gerekli.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7

3600 için gereksiz. Güç tüketimi daha yüksek işlemciler için alınmalı.
Mesela 3800X.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,022
İsim
izoly çalışanı

Ryzen 5 3600 gibi giriş-orta seviye bir işlemci için mantıksız. 5800x gibi üst seviye işlemcilere alınır genelde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,572
Üyeler
161,093
Son üye
Furkan01.
Top Bottom