Neler Yeni

Hava Soğutucu Önerisi ( 1500tl )

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,920
İsim
Mehmet
Bütçe
1500
12100f işlemcimin fanı biraz sorun yaşatıyordu, hızlıca çözmek için yakın bi bilgisayarcıya götürüp stok fan taktırdım. Önceki fanım da stoktu ve gayet yeterliydi, malum i3...

Ama bu takılan stok fan yetersiz geliyor, CS2 de 180fps+ çalışan sistem şimdi 50 lere kadar drop yiyor. Kasa kapağını açtım, fps 120 ye sabitledim, biostan fan hızını maxa aldım hala oyunda 95-100 derece arasındayım. Yeni bir soğutucu alayım dedim, ilerde işlemci değişirse de kullanırım kafasındayım.

Bu ürün nasıldır işimi çözer mi? Bu bütçede başka önerileriniz var mı?

Not: Attığım ürün ARGB imiş, hiç ihtiyacım yok. Kasa fanlarının ledler de aldıktan birkaç ay sonra arızalandı, rgb siz kullanıyorum kasayı. Mümkünse ışığı varsa da kapatma opsiyonlu olursa güzel olur.

Shourd

80+ Gold
12100f işlemcimin fanı biraz sorun yaşatıyordu, hızlıca çözmek için yakın bi bilgisayarcıya götürüp stok fan taktırdım. Önceki fanım da stoktu ve gayet yeterliydi, malum i3...

Ama bu takılan stok fan yetersiz geliyor, CS2 de 180fps+ çalışan sistem şimdi 50 lere kadar drop yiyor. Kasa kapağını açtım, fps 120 ye sabitledim, biostan fan hızını maxa aldım hala oyunda 95-100 derece arasındayım. Yeni bir soğutucu alayım dedim, ilerde işlemci değişirse de kullanırım kafasındayım.

Bu ürün nasıldır işimi çözer mi? Bu bütçede başka önerileriniz var mı?
fazla bile iyi o soğutucu bunu kulanabilirsin fakat önerimdir bence uğraşma sat işkemcini 12400f al hem fpslerin iyileşir hemde içinde gelen stok fan seni idare eder

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Mehmet Ali ARICAN

wosvos72

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Hasan Barış Şaşmaz

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Yunus Emre Uzun

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,920
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fazla bile iyi o soğutucu bunu kulanabilirsin fakat önerimdir bence uğraşma sat işkemcini 12400f al hem fpslerin iyileşir hemde içinde gelen stok fan seni idare eder
Teşekkürler hocam, sistemi tek tek yükseltmeyi hesap ettim ama çok mantıklı gelmedi. Muhtemelen yeni bir hazır sisteme geçene kadar böyle devam edeceğim. Şimdilik fps işimi görüyor. Teşekkür ederim.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Işığı kapatma işi anakart üzerinden yapılıyor hocam.
Teşekkürler.
https://www.gaming.gen.tr/urun/3849...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ işlemcin işin fazla bile iyi bir soğutucu bence ama uzun ömürlü olacak şekilde bunu önerebilirim. İyzico ile %10 iadesi de var. Bu şekilde bütçeni de aşmıyor.
İziyco vs ile uğrasmak istemiyorum, isimi hızlı halletmek istiyorum sadece. Teşekkürler hocam.

Işıksız hali
Işık dışında birebir aynısı mı hocam? Öyleyse ışıklısını alırım belki yarın öbürgün satarsak değerini korusun.

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Yunus Emre Uzun
Teşekkürler hocam, sistemi tek tek yükseltmeyi hesap ettim ama çok mantıklı gelmedi. Muhtemelen yeni bir hazır sisteme geçene kadar böyle devam edeceğim. Şimdilik fps işimi görüyor. Teşekkür ederim.

Teşekkürler.

İziyco vs ile uğrasmak istemiyorum, isimi hızlı halletmek istiyorum sadece. Teşekkürler hocam.

Işık dışında birebir aynısı mı hocam? Öyleyse ışıklısını alırım belki yarın öbürgün satarsak değerini korusun.
evet hocam isimden de anlaşılacağı üzere güzel soğutucudur ileride güzel ddr5 sistemdeki işlemcinizede takarsınız ömürlük soğutucudur :D

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Mehmet Ali ARICAN

Teşekkürler.

Birebir aynısı hocam sadece ARGB farkı var.

Bencede ARGB alın zaten ışıklarını kapatabiliyorsun.

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Yunus Emre Uzun
Birebir aynısı hocam sadece ARGB farkı var.

Bencede ARGB alın zaten ışıklarını kapatabiliyorsun.
hocam zaten iki kablo var biri güç için diğeri rgb için rgb ye ya kasadaki kontrolcüye ya da anakarta işte destekliyorsa bağlıyorsun direkt rgb kablosunu bağlamazsan ışık yanmaz büyük ihtimalle

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Mehmet Ali ARICAN
hocam zaten iki kablo var biri güç için diğeri rgb için rgb ye ya kasadaki kontrolcüye ya da anakarta işte destekliyorsa bağlıyorsun direkt rgb kablosunu bağlamazsan ışık yanmaz büyük ihtimalle
O da bi ihtimal hocam ya da bağlarsın anakart ARGB destekliyorsa zaten Bios üzerinden kontrol edersin genelde öyle oluyor.

Dediğiniz gibi en kötü ARGB kablosunu takmaz.

Top Bottom