efegulhan81
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 40
- İsim
- efegulhan81
- Bütçe
- 3000
Eğer yanlış yere konu açtıysam özür dilerim. Herkese merhaba Şu an bulunduğum evde odamda sürekli bir rutubet sorunu yaşıyorum ve bu durum uyurken oldukça rahatsız edici hale geliyor. Evin içinde, salondan odamıza geçerken bile bu farkı hissedebiliyorum. En azından biraz olsun rutubeti engelleyebilecek bir hava temizleyici arıyorum. Bütçem 3000 veya 3500 civarında eğer babamdan destek alabilirsem bu aralığa çıkabilirim.
Bu arada, ev sahibiyle aramız pek iyi değil. Duvarları rutubete dayanıklı boya ile boyamaktan başka bir şey yapma şansımız yok. Zaten bu konuda birçok şeyi denedik o konuda öneride bulunmazsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler sadece uyumamı rahatlatacak, odamı ferahlatacak ve rutubeti bir nebze olsun azaltacak bir temizleyici olursa güzel olur. Bu arada odam büyük bir oda değil.
Bu arada, ev sahibiyle aramız pek iyi değil. Duvarları rutubete dayanıklı boya ile boyamaktan başka bir şey yapma şansımız yok. Zaten bu konuda birçok şeyi denedik o konuda öneride bulunmazsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler sadece uyumamı rahatlatacak, odamı ferahlatacak ve rutubeti bir nebze olsun azaltacak bir temizleyici olursa güzel olur. Bu arada odam büyük bir oda değil.