Neler Yeni

Hava veya sıvı Soğutma Önerisi

Ll3G1OnN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Yağız Arslan Baytekin

rx570emo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Emre
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Umut Canberk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam, ben RTX4070'li sistem almak istiyordum fakat fiyat açısından çok pahalı geldiği için rx7800xt'ye yönelmek istedim. Sistem parçalarının kaliteli olduğunu düşünüyorum. Sistemin aynı zamanda ddr5 bir sistem olması da albenisini arttırıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam, ben RTX4070'li sistem almak istiyordum fakat fiyat açısından çok pahalı geldiği için rx7800xt'ye yönelmek istedim. Sistem parçalarının kaliteli olduğunu düşünüyorum. Sistemin aynı zamanda ddr5 bir sistem olması da albenisini arttırıyor.
Hocam bende bu sistemi almak istiyorum sizce fiyatına göre nasıl ayrıca bu üstte yazan cashback meselesi nasıl oluyor
Cashback olayı da sistemi aldıktan sonra sistemin faturasını ASUS sistemine yüklüyorsun ve aldığın ekran kartına göre paranın bir kısmını iade ediyor. Rx7800xt'ye 2800₺ veriyor

rx570emo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Emre
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cashback olayı da sistemi aldıktan sonra sistemin faturasını ASUS sistemine yüklüyorsun ve aldığın ekran kartına göre paranın bir kısmını iade ediyor. Rx7800xt'ye 2800₺ veriyor
Hocam işlemcisi ile ilgili olumsuz yorumlar gördüm ne kadar doğru

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Umut Canberk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam çok problem olacağını sanmıyorum. Olsa bile 500 lira farkla 7600 ile özelleştirilebiliyor

forza11

80+ Bronze
işlemci sisteme göre dengeli. iyi bir hava soğutma ile çok güel soğutulabilir. Peerless assassin ideal

Top Bottom