Havale ile alışverişe güvenmeli miyim?

Metekr1905

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
35
Merhaba arkadaşlar ben sahibinden üzerinden temiz iphone x buldum ama tam 7 bin tl var bende o yüzden ordan alırsam 500 tl daha param güvende hizmet bedeli çıkıyor alamıyorum satan kişide bayan yani wpdan konuştuk havale ile atsam olur mu falan o da verdiğim zaman görüntülü ararım dedi güvenmeli miyim sizce havale biraz sıkıntı uygulamadan almak daha mantıkı ama 500 tl bile yok elimde olsa ordan alıcam 7 bine anlaştık
Telefon

Merhaba arkadaşlar ben sahibinden üzerinden temiz iphone x buldum ama tam 7 bin TL var bende o yüzden ordan alırsam 500 TL daha param güvende hizmet bedeli çıkıyor alamıyorum satan kişide bayan yani wpdan konuştuk havale ile atsam olur mu falan o da verdiğim zaman görüntülü ararım dedi güvenmeli miyim sizce havale biraz sıkıntı uygulamadan almak daha mantıkı ama 500 TL bile yok elimde olsa ordan alıcam 7 bine anlaştık
Telefon
Hayır. 1K TL olsa bile ortada 7K var. Küçük miktar vermemek için büyük miktarını kaybetme. Çok kötü niyetli insan var.

Ben güvenmem ankarada bi tanıdık varsa o elden alsın

Elden alıp size kargolayabilcek bir akrabanız arkadaşınız vs varmı

Sınırlı bütçem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Satıcıda bayan yani erkek olsa o tür şeyler yapar ama bi bayandan beklenmez bence öyle şeyler
Alma kardeşim

Geri