Neler Yeni

Havale ile satış güvenli mi?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Merhaba, Letgo ya CS GO bıçağımı koydum elden satmak üzere birisi giresundan almak istiyor yani elden olmayacak. Adam bana ibanını ver parayı ben sana havale veya eft ile yollarım sonra da dekontu atarım diyor. Sen de bana sonra bıçağı atarsın dedi. Şimdi birinci sorum bu adam parayı gönderdikten sonra bankayı arayıp bu işkemi ben yapmadım gibi bir yaşan söyleyip parayı geri alabilir mi? Ikincisi ben ona bana nasıl güveneceksin diye sordum o da cevap olarak en kötü dolandırılırsam seni savcılığa veririm hallederim falan dedi. Ben bıçağı göndermeme rağmen adam bana dolandırdım diye iftira atıp parayı geri almaya çalışabilir mi bilen var mı?

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
Sen en iyisi bynogame de fln sat

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
Merhaba, Letgo ya CS GO bıçağımı koydum elden satmak üzere birisi giresundan almak istiyor yani elden olmayacak. Adam bana ibanını ver parayı ben sana havale veya eft ile yollarım sonra da dekontu atarım diyor. Sen de bana sonra bıçağı atarsın dedi. Şimdi birinci sorum bu adam parayı gönderdikten sonra bankayı arayıp bu işkemi ben yapmadım gibi bir yaşan söyleyip parayı geri alabilir mi? Ikincisi ben ona bana nasıl güveneceksin diye sordum o da cevap olarak en kötü dolandırılırsam seni savcılığa veririm hallederim falan dedi. Ben bıçağı göndermeme rağmen adam bana dolandırdım diye iftira atıp parayı geri almaya çalışabilir mi bilen var mı?
En iyisi bankamatiğin başınfa bekleyip attığı an çekmek :D Şaka bir yana Geri alabilir diye biliyorum

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Hayır öyle bir şey bilmiyorum. 3 4 kere kargolattım ben. Hatta birinde anlaşamadık adama parayı geri yolladım.

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
Çok komisyon alıyor
O iş biraz sıkıntılı gibi geldi bana ondan dedim adam çünkü bildiğim kadarıyla ben yapmadım diyip geri çekebiliyor (yanlış biliyorda olabilirim bir bilene danış) veya Papara ininal gibi platformlardan gönderebilir parayı o zaman geri alamaz

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Adam havaleyi yaptığı gibi çekebiliyorsam parayı ancak öyle kendimi garantiye alırım

Top Bottom