Neler Yeni

🔥İndirim Havit e 2002 pro 1226 tl 3 taksit

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Serban Aytekin
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Serban Aytekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni bir kulaklık , en ucuz fiyatı ve 3 taksit var. Kullanan varsa yorumunu bekliyorum.

Birde benim anakart b450m s2h = ses kartı alc 887 diye biliyorum. O bunu besleyebilir mi , performans kaybı olur mu? Bunun yerine ses kartlı havit 2002p yi mi alsaydım ? 1300 tl lik kulaklığın içindeki ses kartı benim anakartın dahili sesinden daha iyi olur muydu? Bunlar kafamı kurcalıyor.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,144
İsim
Furkan Görür
h2002p çok fp bir kulaklıktı bu daha iyiyse alınır

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Ali Gezen
Birde benim anakart b450m s2h = ses kartı alc 887 diye biliyorum. O bunu besleyebilir mi , performans kaybı olur mu? Bunun yerine ses kartlı havit 2002p yi mi alsaydım ? 1300 tl lik kulaklığın içindeki ses kartı benim anakartın dahili sesinden daha iyi olur muydu? Bunlar kafamı kurcalıyor.
Bu fiyat bandında kablosuz olarak öneriniz var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Serban Aytekin
h2002p çok fp bir kulaklıktı bu daha iyiyse alınır
Hocam bunun sürücüler 60mm ve hi res sertifikası var , fiyat olarak da havit in kendi sitesinde daha pahalıydı ancak ses kartı farkı bu avantajları görürebilir mi onu kestiremiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu fiyat bandında kablosuz olarak öneriniz var mı?
Performans bekliyorsanız hayır gelmez bu fiyatlarda kablosuzdan

AWB794

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Çetin Özgür
Hi-res ve 60 mm olması kanıma girmiyor değil. 64 ohm olması ses kartı gerektirir mi bilmiyorum notebook için. Kararsız kaldım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Serban Aytekin
Hi-res ve 60 mm olması kanıma girmiyor değil. 64 ohm olması ses kartı gerektirir mi bilmiyorum notebook için. Kararsız kaldım.
Bu kulaklık bu özelliklerle ses kartı eklenince sağlam bişey olur gibi geliyor ama hangisi daha iyi hiçbir fikrim yok .400 tl civarı harici olanlarına bakıyorum. Ses kartından anlayan bi babayiğit gelir diye bekliyorum.

Bu kulaklık bu özelliklerle ses kartı eklenince sağlam bişey olur gibi geliyor ama hangisi daha iyi hiçbir fikrim yok .400 tl civarı harici olanlarına bakıyorum. Ses kartından anlayan bi babayiğit gelir diye bekliyorum.
Bunlar denk geldiklerim ama farklarını bilmiyorum daha iyisi varsa önerilebilir.

AWB794

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Çetin Özgür
Kulaklık bu özelliklerle bu fiyata "beni al" diye bağırıyor aslında. 24 bit 192000 hz kayıt yapan bir mikrofonla temiz bir ses veriyor üstelik. Kablolu kulaklık arayan ben için almaktan yanayım aslında. 7.1 sanal ses gibi gerekli olmayan maliyet arttırıcı unsur da yok. Alınacak f/p ürünü. Alan deneyen var mı ona bakmak lazım.

Bunlar denk geldiklerim ama farklarını bilmiyorum daha iyisi varsa önerilebilir.
Hocam bu ses kartı değil dönüştürücü. Neye dönüştürdüğü de belli değil. Benim demek istediğim ses kartı bu gibi :

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Serban Aytekin
Kulaklık bu özelliklerle bu fiyata "beni al" diye bağırıyor aslında. 24 bit 192000 hz kayıt yapan bir mikrofonla temiz bir ses veriyor üstelik. Kablolu kulaklık arayan ben için almaktan yanayım aslında. 7.1 sanal ses gibi gerekli olmayan maliyet arttırıcı unsur da yok. Alınacak f/p ürünü. Alan deneyen var mı ona bakmak lazım.

Hocam bu ses kartı değil dönüştürücü. Neye dönüştürdüğü de belli değil. Benim demek istediğim ses kartı bu gibi :
Hocam attığın çok tuzlu bide müzik yapanlar için bu , o kadar yukarı çıkarsa fiyat asusa yönelinebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,634
Üyeler
161,317
Son üye
CarlssBerk
Top Bottom