Kullaniyorum yani 1000 tl hicbisey bekleme ses kasiliyor sesi yuksek kablosuz uzun gidiyor bunlar yeterliyse alhavit fuxi f3 alınır mı kullanan bilen varsa bi yanıt versin![]()
orda ses kalıtesı azda olsa artıyor ama yınede ses kalıtesı rezaletKablolu şekilde kullanım seçeneğide var ama
Valla ben anlamadım ki bi yere bakıyorum baş tacı diğer yere bakıyorumda yerin dibine gömmüşler nası olcak bu işorda ses kalıtesı azda olsa artıyor ama yınede ses kalıtesı rezalet
youtuberlarla asla bakma reklamdan iyi diyorlar zamanında mıllet 700 e almıstı ıyı dıyordu ama 1000 lıraya etmezValla ben anlamadım ki bi yere bakıyorum baş tacı diğer yere bakıyorumda yerin dibine gömmüşler nası olcak bu iş
1000 tl fiyatı var 6000 tl lik kulaklıkta n sonra bunu denersen kotu gelir idare edicek bisi istiyorsan alValla ben anlamadım ki bi yere bakıyorum baş tacı diğer yere bakıyorumda yerin dibine gömmüşler nası olcak bu iş
illa kablosuz olsun diyorsan al ben ondan aldımValla ben anlamadım ki bi yere bakıyorum baş tacı diğer yere bakıyorumda yerin dibine gömmüşler nası olcak bu iş
Jbl t110 kulak içi var ondan buna geçicem rahat olması dikkatimi çekti zaten olmazsa iade ederiz1000 tl fiyatı var 6000 tl lik kulaklıkta n sonra bunu denersen kotu gelir idare edicek bisi istiyorsan al
Mesaj otomatik birleştirildi:
illa kablosuz olsun diyorsan al ben ondan aldım
2 aylık kullanımımı soracak olursan gayet rahat. Ses kasma işi eski kulaklığıma göre kötü biraz fakat bu bütçede kabul edilebilir. Üstündeki on off vs tuşlar cırt. Bazen algılamıyor yakında bozulur gibi. Bluetooth modunda baya takılma oluyor. 900tlye aldım o fiyata alınır mı alınır. Unutmuşum şarjı baya iyi gidiyor bu arada.havit fuxi f3 alınır mı kullanan bilen varsa bi yanıt versin![]()
h3 den bahsediyorsun herhalde, evet alınır tam fiyat performans zaten 1000e muadili yok. şuan kullanmaktayım memnunumhavit fuxi f3 alınır mı kullanan bilen varsa bi yanıt versin![]()