bendede havit tw970 var bendede ses gelince açılıyor sizde bi sorun olmasın dungle üzerinden mi bağlanıyorsunuzMerhaba Havit Fuxi H3 bilgisayardan ses kesilince yaklasık 10 dk sonra kendini kapatıyor ama geri açmaya çalısınca hep tusuna basmam gerekiyor, diger kişilerde ses gelince açılıyormus.
bazen bendede algılamıyor tak çıkar yapıyormusunuz dungleyi veya ekstradan ses cihazı bağlı mı mikrofon hoparlörevet dongle ile baglıyorum
hayır ekstra bir şey baglı degil sadece ses olarak havit dongle baglıbazen bendede algılamıyor tak çıkar yapıyormusunuz dungleyi veya ekstradan ses cihazı bağlı mı mikrofon hoparlör
kral konu ile alakasız bu kulaklığı nasıl kullanıyorsun ben h7 sini aldım 3 saat kullanıp iade ettim 1 ses kalitesi çok yerlerde 6 yıllık gamepower kulaklığımdan dandikti 2 kablosuz kullanımda ses gecikmesi var 8 yaşındaki çocuk bile farketti yani 3 ben birinci saatimde kafamın tepesine baskıdan ağrıttı yaniMerhaba Havit Fuxi H3 bilgisayardan ses kesilince yaklasık 10 dk sonra kendini kapatıyor ama geri açmaya çalısınca hep tusuna basmam gerekiyor, diger kişilerde ses gelince açılıyormus.
kafan buyuk olabilir benim kafamı asla sıkmıyor ses kalitesini ben cok begendim hatta fazla diye ses seviyesini yuzde 50 lerde kullanıyorum dip ses veya gecikmede yok sizinkinde neden oyle bir şey vardı bilemiyorumkral konu ile alakasız bu kulaklığı nasıl kullanıyorsun ben h7 sini aldım 3 saat kullanıp iade ettim 1 ses kalitesi çok yerlerde 6 yıllık gamepower kulaklığımdan dandikti 2 kablosuz kullanımda ses gecikmesi var 8 yaşındaki çocuk bile farketti yani 3 ben birinci saatimde kafamın tepesine baskıdan ağrıttı yani
ek bilgi power off diyor ses gelmeyince oyle kapanıyorbazen bendede algılamıyor tak çıkar yapıyormusunuz dungleyi veya ekstradan ses cihazı bağlı mı mikrofon hoparlör
hocam ilk oyuncu kulaklığınız mıkafan buyuk olabilir benim kafamı asla sıkmıyor ses kalitesini ben cok begendim hatta fazla diye ses seviyesini yuzde 50 lerde kullanıyorum dip ses veya gecikmede yok sizinkinde neden oyle bir şey vardı bilemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
ek bilgi power off diyor ses gelmeyince oyle kapanıyor
hocam bilmiyorum 10 kişiden 7 si aynı şikayetlerde sizde durum ne sormak istedimhayır daha once eskittigim kulaklıklar var