Neler Yeni

Havit Fuxi H3 uyku modundan uyandırmak için açma tuşuna basılması gerekiyor

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Eymenarthur
Merhaba Havit Fuxi H3 bilgisayardan ses kesilince yaklasık 10 dk sonra kendini kapatıyor ama geri açmaya çalısınca hep tusuna basmam gerekiyor, diger kişilerde ses gelince açılıyormus.

Shourd

80+ Gold
Merhaba Havit Fuxi H3 bilgisayardan ses kesilince yaklasık 10 dk sonra kendini kapatıyor ama geri açmaya çalısınca hep tusuna basmam gerekiyor, diger kişilerde ses gelince açılıyormus.
bendede havit tw970 var bendede ses gelince açılıyor sizde bi sorun olmasın dungle üzerinden mi bağlanıyorsunuz

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Eymenarthur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Shourd

80+ Gold

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Eymenarthur
bazen bendede algılamıyor tak çıkar yapıyormusunuz dungleyi veya ekstradan ses cihazı bağlı mı mikrofon hoparlör
hayır ekstra bir şey baglı degil sadece ses olarak havit dongle baglı

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Yunus Emre Uzun
kral konu ile alakasız bu kulaklığı nasıl kullanıyorsun ben h7 sini aldım 3 saat kullanıp iade ettim 1 ses kalitesi çok yerlerde 6 yıllık gamepower kulaklığımdan dandikti 2 kablosuz kullanımda ses gecikmesi var 8 yaşındaki çocuk bile farketti yani 3 ben birinci saatimde kafamın tepesine baskıdan ağrıttı yani

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Eymenarthur
kral konu ile alakasız bu kulaklığı nasıl kullanıyorsun ben h7 sini aldım 3 saat kullanıp iade ettim 1 ses kalitesi çok yerlerde 6 yıllık gamepower kulaklığımdan dandikti 2 kablosuz kullanımda ses gecikmesi var 8 yaşındaki çocuk bile farketti yani 3 ben birinci saatimde kafamın tepesine baskıdan ağrıttı yani
kafan buyuk olabilir benim kafamı asla sıkmıyor ses kalitesini ben cok begendim hatta fazla diye ses seviyesini yuzde 50 lerde kullanıyorum dip ses veya gecikmede yok sizinkinde neden oyle bir şey vardı bilemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

bazen bendede algılamıyor tak çıkar yapıyormusunuz dungleyi veya ekstradan ses cihazı bağlı mı mikrofon hoparlör
ek bilgi power off diyor ses gelmeyince oyle kapanıyor

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Yunus Emre Uzun
kafan buyuk olabilir benim kafamı asla sıkmıyor ses kalitesini ben cok begendim hatta fazla diye ses seviyesini yuzde 50 lerde kullanıyorum dip ses veya gecikmede yok sizinkinde neden oyle bir şey vardı bilemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

ek bilgi power off diyor ses gelmeyince oyle kapanıyor
hocam ilk oyuncu kulaklığınız mı

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Yunus Emre Uzun
Top Bottom