Neler Yeni

Havit Gamenote 7.1 FUXI-H3 alınır mı?

xegr01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Alper Zeybek
Hepinize iyi günler dün karşıma çıktı ama kulaklıklardan çok anlayan biri değilim açıkçası. Genelde hikayeli oyunlar oynuyorum ama ses kasmak tabii ki önemli ses kalitesi ve gecikmesi de iyiyse almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Sazkara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Sazkara
Ben'de niyetlenmiştim yorumlar kalitesiz diye almadım. Yorumlara bak ve şikayet vara bakmanı tavsiye ederim. Satın aldıktan sonrası önemli bence

Gurkanpiro

80+ Platinum
fps oyunlarında ses kasılmadıgını duydum dongle bozulanlarda gordum deyermı bılmem

ConquerorXIV

80+ Gold
Hepinize iyi günler dün karşıma çıktı ama kulaklıklardan çok anlayan biri değilim açıkçası. Genelde hikayeli oyunlar oynuyorum ama ses kasmak tabii ki önemli ses kalitesi ve gecikmesi de iyiyse almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? Şimdiden teşekkürler.
parasını fazlasıyla hak eden bir kulaklık

holywatch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Gürkan Aslan
Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Beklentinizi yüksek tutmazsanız eğer fiyatına göre gayet kaliteli bir ürün

ConquerorXIV

80+ Gold
fps oyunlarında ses kasılmadıgını duydum dongle bozulanlarda gordum deyermı bılmem
abartılıyor 5k lık kablolu kulaklık performansı bekleyenlerin yazık kafasına ve dongle bozuk değil kullanmayı bilmeyen cahil onlar

xegr01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Alper Zeybek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Beklentinizi yüksek tutmazsanız eğer fiyatına göre gayet kaliteli bir ürün
hocam %90 hikayeli oyun oynayan biriyim mikrofon falanda çok kullanmam benim için ses kalitesi kablosuz olması çok azda ses kasabilsek okey benim için memnunmusunuz bu konulardan

holywatch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Gürkan Aslan
hocam %90 hikayeli oyun oynayan biriyim mikrofon falanda çok kullanmam benim için ses kalitesi kablosuz olması çok azda ses kasabilsek okey benim için memnunmusunuz bu konulardan
Beklentilerinize göre gayet tatmin edici hocam

Top Bottom