Neler Yeni

Havit Gamenote Fuxi-H3 alınır mı?

Reaksiyon skoru
91
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu fiyata degermi veya daha iyisi varmı bu fiyata
kablosuz olarak dıyorsan ıyı fakat aynı fıyata daha ıyı kalıtelı kablolular var tabıkı

1300 TL'ye alinacak kulaklik degil.

1600 TL'ye havit h2039bg alabilirsiniz.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu fiyata degermi veya daha iyisi varmı bu fiyata
aynısını kullanıyorum,
dongle çok hızlı bozuluyor garantiye daha yollamadım nasıl bilmiyorym
kulak kısımlarını tutan çubuklar (adını bilmiyorum kusura bakma) çabuk kırılıyor nazik kullanmama rağmen sağ taraf kırıldı sorun yok kullanıyorum
ses kalitesi aman aman değil hatta iyide değil mikrofonu fena değil kumaş olmasıda artı illa kablosuz olsun bütçemde bu kadar diyorsan al yoksa bulaşma.

aynısını kullanıyorum,
dongle çok hızlı bozuluyor garantiye daha yollamadım nasıl bilmiyorym
kulak kısımlarını tutan çubuklar (adını bilmiyorum kusura bakma) çabuk kırılıyor nazik kullanmama rağmen sağ taraf kırıldı sorun yok kullanıyorum
ses kalitesi aman aman değil hatta iyide değil mikrofonu fena değil kumaş olmasıda artı illa kablosuz olsun bütçemde bu kadar diyorsan al yoksa bulaşma.
telefondada kullanmak istiyorum kablolulardan biktim sance kablosuzlar kottümü

1 yıldır kullanıyorum 1300den almıştım iyi seviyorum şarjı da baya gidiyor hatta sadece bilgisayarda değil telefonumda müzik dinlemek için de kullanıyorum evin içinde hiçbir yeri kırılmadı hiçbir sorunu yok.

1 yıldır kullanıyorum 1300den almıştım iyi seviyorum şarjı da baya gidiyor hatta sadece bilgisayarda değil telefonumda müzik dinlemek için de kullanıyorum evin içinde hiçbir yeri kırılmadı hiçbir sorunu yok.
600 900 tl ye satildigi oldu bu kulakligin 1300tl etmez asla

600 900 tl ye satildigi oldu bu kulakligin 1300tl etmez asla
her ürünün belirli periyotlarda ölü satışları olabiliyor fakat piyasasını bu belirlemiyor tabii ki. denk geldi gördüm aldım, oturup 1300 edebilecek kulaklık çeşitleri diye aratmaya vaktim yok maalesef 500 lira fazla olsun 1000 lira fazla olsun önemli değil

Banka kampanyalarıyla beklentiyi yüksek tutmayarak alınabilir. 1000TL ve altına gelirse daha iyi olur.

Geri