Neler Yeni

Havit gamenote fuxi h3 kulaklık alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Eyüp
Bu kulaklığı almayı düşünüyorum kablosuz olması cezbetti kullanan varsa ses kasma konusunda nasıl, genel olarak ses kalitesi yeterlimi, birde kafa için ergonomiğiyle şarjı kaç gün gidiyor sorularım bunlar kullanan varsa eğer cevaplarınızı bekliyorum

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Emre
Bu kulaklığı almayı düşünüyorum kablosuz olması cezbetti kullanan varsa ses kasma konusunda nasıl, genel olarak ses kalitesi yeterlimi, birde kafa için ergonomiğiyle şarjı kaç gün gidiyor sorularım bunlar kullanan varsa eğer cevaplarınızı bekliyorum
Arkadaşım almıştı memnun değildi iade etti hocam ses kasılmıyor diyordu birde mikrofonu kötü bence.

MachiNe67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Egemen Düzgüm
alma sakın ben iade ettim h7 modeli var üstü bu modelin .Ben ama gidip gamepower fujin aldm cok memnunum

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Arda
Alınmaz hocam. Ben aldığım gün kutuya koyup iadeye gittim. Kalitesiz hissettiriyor. Bu bütçelerde kablosuz için normal ama söylediğim gibi kötü. Bu bütçelerde kablolu kulaklık tercih edilmeli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Eyüp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben kablosuz diye bakmıştım o modele H2002d p modelleride varmış havitin kablolu ama onlar nasıldır bilginiz varmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,785
Üyeler
164,383
Son üye
craverr
Top Bottom