kimisi övüyor kimisi sövüyor kablosuz vs olması ilgimi çekti iem lerde problemim mikrofon yoksa iem almayı isterim bu bütçede hem iem hem mikrofon almak zorFuxi H3 çok övülmüyor kalite açısından.
H2002D tavsiye ederim
İEM olur derseniz bu
Kiwi Ears Cadenza IEM Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
şu anki kulaklığım hs35 kalite açısından fazla farkı varmıdır fuxi ninFuxi H3 çok övülmüyor kalite açısından.
H2002D tavsiye ederim
İEM olur derseniz bu
Kiwi Ears Cadenza IEM Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
HS35 = BİM'deki polosmartlar kanka.kimisi övüyor kimisi sövüyor kablosuz vs olması ilgimi çekti iem lerde problemim mikrofon yoksa iem almayı isterim bu bütçede hem iem hem mikrofon almak zor
Mesaj otomatik birleştirildi:
şu anki kulaklığım hs35 kalite açısından fazla farkı varmıdır fuxi nin
fuxi ondan kötü olamaz o zaman zaten berbat kulaklık değiştireceğimHS35 = BİM'deki polosmartlar kanka.
Öyle düşün. Ama H2002D kalite kulaklık.
p alıcağım zaten konuda da p yazıyor ama fuxi h3 kötü mü yah2002d alınır hocam çok sağlam kulaklık ama ben bütçeyi çok az daha arttırıp h2002p almanızı öneririm p modelinde daha fazla özellik var
ha pardon görmemişim fuxi h3 hakkında olumlu bir yoruma daha önce hiç raslamadım herkes kalitesizliğinden şikayetçi fakat 2002p öyle değil 2-3k lık kulaklıklara taş çıkaran bir kulaklık op alıcağım zaten konuda da p yazıyor ama fuxi h3 kötü mü ya
hs 35 den fuxiye geçilir miha pardon görmemişim fuxi h3 hakkında olumlu bir yoruma daha önce hiç raslamadım herkes kalitesizliğinden şikayetçi fakat 2002p öyle değil 2-3k lık kulaklıklara taş çıkaran bir kulaklık o
Parana yazık olurfuxi h3 kötü mü almıcam ona göre