Neler Yeni

Havit Gamenote H2002D iyi midir ?

ObitoR3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Muratcan Balıkçı
Bütçe
1000
Bütçem 1000 TL bu fiyatlara başka kulaklık biliyor musunuz yoksa havit gamenote h2002d iyi midir ?

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
E versiyonu P versiyonlarınıda duyuyorum hocam en çok D yi duyuyorum. Peki Gamepower ın kulaklıkları hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Genel anlamda çok bulaşmamanızı önerdiğim markalardan birisi üründen ürüne değişir tabii ki ama bütçeniz varsa farklı markalara yönelmelisiniz. Bahsettiğiniz versiyonlar arasındaki farkları bilmiyorum fakat havit ürünlerinden memnunum forumda çok önerilen ve tutulan bir modeldir sorun olacağını sanmıyorum.

ObitoR3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Muratcan Balıkçı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genel anlamda çok bulaşmamanızı önerdiğim markalardan birisi üründen ürüne değişir tabii ki ama bütçeniz varsa farklı markalara yönelmelisiniz. Bahsettiğiniz versiyonlar arasındaki farkları bilmiyorum fakat havit ürünlerinden memnunum forumda çok önerilen ve tutulan bir modeldir sorun olacağını sanmıyorum.
Rampage Drop plus hakkında bir bilginiz var mı hocam o nasıldır ?

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Rampage Drop plus hakkında bir bilginiz var mı hocam o nasıldır ?
İnceleme fırsatım olmadı ama genel anlamda güzel duruyor daha önce adına açılan konuları az buçuk hatırlıyorum geçerli bir performans alırsınız ondan da.

ObitoR3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Muratcan Balıkçı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnceleme fırsatım olmadı ama genel anlamda güzel duruyor daha önce adına açılan konuları az buçuk hatırlıyorum geçerli bir performans alırsınız ondan da.
hocam havit hakkında sadece kablosunun jak girişli olması bir tık beni rahatsız ediyor kırılırsa ne yapacağım ?

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Hocam iyi de çok ses yansıtıyor kullanıyorum.
Bahsettiğiniz şey mikrofon içinse discord gibi programlarda gürültü engelleyici ile sıkıntı genelde ortadan kalkıyor.

Lejyon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Alpkağan Arslan

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
hocam havit hakkında sadece kablosunun jak girişli olması bir tık beni rahatsız ediyor kırılırsa ne yapacağım ?
Temiz kullanırsanız sıkıntı olmaz aslında h2016d modelini 2 yıldır kullanıyorum henüz bir sorun olmadı. USB giriş ile kullanılan bir havit modelini de arkadaşım almıştı o da kulaklıktan memnun şuan.

ObitoR3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Muratcan Balıkçı
Temiz kullanırsanız sıkıntı olmaz aslında h2016d modelini 2 yıldır kullanıyorum henüz bir sorun olmadı. USB giriş ile kullanılan bir havit modelini de arkadaşım almıştı o da kulaklıktan memnun şuan.
jak kırılırsa yapılacak herhangi bir işlem var mı hocam ? sadece dikkatli mi olmak lazım çünkü jak girişli kulaklık kullanmıştım ve maalesef boşluğuma gelmişti kırılmıştı sırf oyüzden yenisini alıyorum

Top Bottom