İyidir memnun kalırsınız.Bütçem 1000 TL bu fiyatlara başka kulaklık biliyor musunuz yoksa havit gamenote h2002d iyi midir ?
Genel anlamda çok bulaşmamanızı önerdiğim markalardan birisi üründen ürüne değişir tabii ki ama bütçeniz varsa farklı markalara yönelmelisiniz. Bahsettiğiniz versiyonlar arasındaki farkları bilmiyorum fakat havit ürünlerinden memnunum forumda çok önerilen ve tutulan bir modeldir sorun olacağını sanmıyorum.E versiyonu P versiyonlarınıda duyuyorum hocam en çok D yi duyuyorum. Peki Gamepower ın kulaklıkları hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Rampage Drop plus hakkında bir bilginiz var mı hocam o nasıldır ?Genel anlamda çok bulaşmamanızı önerdiğim markalardan birisi üründen ürüne değişir tabii ki ama bütçeniz varsa farklı markalara yönelmelisiniz. Bahsettiğiniz versiyonlar arasındaki farkları bilmiyorum fakat havit ürünlerinden memnunum forumda çok önerilen ve tutulan bir modeldir sorun olacağını sanmıyorum.
İnceleme fırsatım olmadı ama genel anlamda güzel duruyor daha önce adına açılan konuları az buçuk hatırlıyorum geçerli bir performans alırsınız ondan da.Rampage Drop plus hakkında bir bilginiz var mı hocam o nasıldır ?
hocam havit hakkında sadece kablosunun jak girişli olması bir tık beni rahatsız ediyor kırılırsa ne yapacağım ?İnceleme fırsatım olmadı ama genel anlamda güzel duruyor daha önce adına açılan konuları az buçuk hatırlıyorum geçerli bir performans alırsınız ondan da.
Hocam iyi de çok ses yansıtıyor kullanıyorum.İyidir memnun kalırsınız.
Bahsettiğiniz şey mikrofon içinse discord gibi programlarda gürültü engelleyici ile sıkıntı genelde ortadan kalkıyor.Hocam iyi de çok ses yansıtıyor kullanıyorum.
Mesela valorant oynarken discordda arkadaşım ile konuşurken valodaki adamı benden çok duyuyor.ses yansıtıyor derken hocam ?
Açık olduğu halde yansıtıyor.Bahsettiğiniz şey mikrofon içinse discord gibi programlarda gürültü engelleyici ile sıkıntı genelde ortadan kalkıyor.
Temiz kullanırsanız sıkıntı olmaz aslında h2016d modelini 2 yıldır kullanıyorum henüz bir sorun olmadı. USB giriş ile kullanılan bir havit modelini de arkadaşım almıştı o da kulaklıktan memnun şuan.hocam havit hakkında sadece kablosunun jak girişli olması bir tık beni rahatsız ediyor kırılırsa ne yapacağım ?
jak kırılırsa yapılacak herhangi bir işlem var mı hocam ? sadece dikkatli mi olmak lazım çünkü jak girişli kulaklık kullanmıştım ve maalesef boşluğuma gelmişti kırılmıştı sırf oyüzden yenisini alıyorumTemiz kullanırsanız sıkıntı olmaz aslında h2016d modelini 2 yıldır kullanıyorum henüz bir sorun olmadı. USB giriş ile kullanılan bir havit modelini de arkadaşım almıştı o da kulaklıktan memnun şuan.