🔥İndirim Havit Gamenote H2002e 799 TL

XPlasma

80+
Reaksiyon skoru
360

Kulaklık bu fiyata birkaç yerde daha satılıyor. Ben diğerlerine göre birazcık daha güvenilir bulduğumdan amazon linki koydum.

1000013645.webp

Kulaklığın fiyatı H2230D'nin bile altına düşmüş. Bu fiyata anakartınızın ses kartı iyise doğru düzgün rakibi yok gibi görünüyor. Mikrofon testleri bu fiyata gayet yeterli gibi. Müzik performansı hakkında net bir bilgi bulamadım maalesef. Bu fiyattaki kulaklığın zaten abartı iyi bir müzik performansı olmayacaktır diye düşünsemde net bir şey demeyeceğim. Bulabildiğim kadarıyla dip ses harici bir sorunda yok gibi. Kullanan birisi aydınlatma yapabilirse sevinirim

iyzico cart curtla daha iyi tercihler yoksa güzel duruyor

eyvah zehirli oku attın çok sert yorumlara hazır ol
Valla ben kulaklık illaki rakipsiz çıkacak demiyorum hocamda. Rakibi buysa çok pis gittik derim ben 😀
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Havit alıp plastikten bogualbilir almak isteyenler iyi geceler
Yok hocam alıncak bir şey yok. Benim hoşuma gitmedi sadece.😀
Çok fason üretime benziyorda.

Valla ben kulaklık rakipsiz çıkacak demiyorum hocamda. Rakibi buysa çok pis gittik derim ben 😀

Yok hocam alıncak bir şey yok. Benim hoşuma gitmedi sadece.😀
Çok fason üretime benziyorda.
Fason dediğiniz marka trye getirtseniz 5k altı getirtemezsiniz

Ben 700p olanı aldım yurtdışı fiyatına da bakabilirsiniz zaten o fiyata kablosuz imkansız .d
Ne bileyim hocam. Haklısınızdır belkide. Çok güven vermedi bana. Bir incelemelerini izleyeyim onun.

Ben 700p olanı aldım yurtdışı fiyatına da bakabilirsiniz zaten o fiyata kablosuz imkansız .d
Ne bileyim hocam. Haklısınızdır belkide. Çok güven vermedi bana. Bir incelemelerini izleyeyim onun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,289
Üyeler
187,022
Son üye
nht42
Geri