Hocam butcenizi zorlayabilirseni bu daha mantıklı bence800-1000 lira arası bir kulaklık arıyorum ve incehesapta bu kulaklığı buldum sizce alınır mı? alınmazsada bu fiyat bandında bir kulaklık önerir misiniz?
kötü sesi camur gibiHocam butcenizi zorlayabilirseni bu daha mantıklı bence
RAMPAGE Blitz Wireless 2.4G+ Bluetooth Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
RAMPAGE Blitz Wireless 2.4G+ Bluetooth Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemewww.mediamarkt.com.tr
hocam acil kulaklık lazım ve şuan o kadar bütçem yok daha uygun söyleme şansınız varmı ?Hocam butcenizi zorlayabilirseni bu daha mantıklı bence
RAMPAGE Blitz Wireless 2.4G+ Bluetooth Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
RAMPAGE Blitz Wireless 2.4G+ Bluetooth Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemewww.mediamarkt.com.tr
hocam en uygunu sizin ve benim attıgım kulaklık var malesefhocam acil kulaklık lazım ve şuan o kadar bütçem yok daha uygun söyleme şansınız varmı ?
Combatry kodu ile 849 liraya geliyor. Bende bunlardan birini öneririm.Havit Gamenote H2002d Mikrofonlu Gaming Kulaklık - Yeşil/Siyah
Havit Gamenote H2002D Mikrofonlu Gaming Kulaklık - Yeşil/Siyahwww.havitstore.com.trbu ikisinden birini al. COMBATRY kodu ile ucuza gelirHavit Gamenote H2002D Mikrofonlu Gaming Kulaklık - Kırmızı/Beyaz
53mm (Yüksek Manyetik) Hoparlör 110 dB ±3dB Hassasiyet 20 Hz - 20 kHz Frekans 2.0m ±%10 Kablo Uzunluğu 3.5mm Jack Bağlantı 2 Yıl Distribütör Garantiwww.havitstore.com.tr
Reis kusura bakma rahatsız ediyorum ama 2002dnin 2007u dan daha iyi olmasinin nedeni nedir eğer çok büyük bir fark yoksa 2007u daha ucuza geliyor ve açıkçası yeşil renk çok tercih ettiğim bir renk degilHavit Gamenote H2002d Mikrofonlu Gaming Kulaklık - Yeşil/Siyah
Havit Gamenote H2002D Mikrofonlu Gaming Kulaklık - Yeşil/Siyahwww.havitstore.com.trbu ikisinden birini al. COMBATRY kodu ile ucuza gelirHavit Gamenote H2002D Mikrofonlu Gaming Kulaklık - Kırmızı/Beyaz
53mm (Yüksek Manyetik) Hoparlör 110 dB ±3dB Hassasiyet 20 Hz - 20 kHz Frekans 2.0m ±%10 Kablo Uzunluğu 3.5mm Jack Bağlantı 2 Yıl Distribütör Garantiwww.havitstore.com.tr