Neler Yeni

Havit h2002p mi fuxi h3 mü

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Göktuğ DADAŞ
bu fiyatta hangisini önerirsiniz benim açımdan kablosuz olması ve kumaş kulak pedi olması açısından fuxi h3 öne geçiyor ama kalite olarak bakarsakta geride kalıyor gibi ne yapmalıyım :D

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
809
İsim
Ensar Polat
bu fiyatta hangisini önerirsiniz benim açımdan kablosuz olması ve kumaş kulak pedi olması açısından fuxi h3 öne geçiyor ama kalite olarak bakarsakta geride kalıyor gibi ne yapmalıyım :D
2002P bariz daha iyi ses kalitesinde

hamzaersoy

80+ Bronze
havit sesi iyi mikrofonu iyi her şeyiyle mükemmel fakat taka taka kafamda çukur oluşmasına az kaldı. bu kadar mı sert yapılır şu kafadaki kıvrak cisim bilmiyorum. driverıyla ayarladığın şeyler falan mükemmel cidden parasını hak ediyor fakat kafadan çıkardıktan sonra saçım içe göçmüş oluyor mutlaka

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
kadir
havit sesi iyi mikrofonu iyi her şeyiyle mükemmel fakat taka taka kafamda çukur oluşmasına az kaldı. bu kadar mı sert yapılır şu kafadaki kıvrak cisim bilmiyorum. driverıyla ayarladığın şeyler falan mükemmel cidden parasını hak ediyor fakat kafadan çıkardıktan sonra saçım içe göçmüş oluyor mutlaka
O bende de oluyor, kafa büyükse ve saç çoksa başka alternatiflere bakılabilir.

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Göktuğ DADAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
vallaha arkadaşlar şöyle söyliyim arctis nova 1 almıştım bugün iptal ettim mikrofonunu falan beğenmedim o fiyata değmez gibiydi onun dışında blackshark v2x alacaktım 1900 tl fiyatı var şuan değmez gibime geliyor havit çok daha mantıklı gibi tek sıkıntım deri kulak ped olması ileride dökülücek :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,753
Üyeler
165,583
Son üye
Metanoia
Top Bottom