D Dinjer 80+ Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 11 Reaksiyon skoru 0 5 Nisan 2025 #1 Havit gamenote H2039BG model kulaklığım var ama driveri yok markanın diğer modellerinde bile var driver ama sadece bu modelininkini bulamadım acaba var mı ? veya alternatif ne kullanılabilir ?
Havit gamenote H2039BG model kulaklığım var ama driveri yok markanın diğer modellerinde bile var driver ama sadece bu modelininkini bulamadım acaba var mı ? veya alternatif ne kullanılabilir ?
emreBeoa 80+ Platinum Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 12,888 Reaksiyon skoru 6,116 5 Nisan 2025 #2 Garip bir şekilde driveri yok alterntif de steelerseriesin uygulamasını kullanabilirsin çok detaylı olmasa da iyidir.
Garip bir şekilde driveri yok alterntif de steelerseriesin uygulamasını kullanabilirsin çok detaylı olmasa da iyidir.
D Dinjer 80+ Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 11 Reaksiyon skoru 0 5 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 emreBeoa yazmış: Garip bir şekilde driveri yok alterntif de steelerseriesin uygulamasını kullanabilirsin çok detaylı olmasa da iyidir. Devamı için tıklayın... sağol
emreBeoa yazmış: Garip bir şekilde driveri yok alterntif de steelerseriesin uygulamasını kullanabilirsin çok detaylı olmasa da iyidir. Devamı için tıklayın... sağol
O oneplusdev34 80+ Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 0 24 Nisan 2025 #4 şöyle bir şey buldum ama bizim modeli destekliyor mu bilmiyorum ortak driver diye belirtmiş download sitesinde Common driver for SSS Gaming Headsets Drivers Downloads - HAVIT Business Product Driver Downloads All Models All Systems Windows macOS Linux Product Model â¼ Version â¼ OS Type â¼ Download Notes Previous Page 1 of 1 Next havitsmart.com
şöyle bir şey buldum ama bizim modeli destekliyor mu bilmiyorum ortak driver diye belirtmiş download sitesinde Common driver for SSS Gaming Headsets Drivers Downloads - HAVIT Business Product Driver Downloads All Models All Systems Windows macOS Linux Product Model â¼ Version â¼ OS Type â¼ Download Notes Previous Page 1 of 1 Next havitsmart.com