![www.havitstore.com.tr](https://static.ticimax.cloud/cdn-cgi/image/width=200,quality=99/64459/uploads/urunresimleri/buyuk/havit-gamenote-kb884l-rgb-gaming-mekan-eda-07.jpg)
Havit Gamenote KB884L RGB Gaming Mekanik Klavye
Ayarlanabilir RGB Işıklandırma Backlit Mekanik Klavye 11 Katmanlı Gasket Yapı Ayrılabilir Type-C Kablo 50 Milyon Tuş Ömrü 2 Yıl Distribütör Garantili
temuda ki Aula F75 çok daha mantıklı tft ekran olmasın dersen onu alabilirsin![]()
Ayarlanabilir RGB Işıklandırma Backlit Mekanik Klavye 11 Katmanlı Gasket Yapı Ayrılabilir Type-C Kablo 50 Milyon Tuş Ömrü 2 Yıl Distribütör Garantiliwww.havitstore.com.tr
Ürünü hiç bilmiyorum. Geçenlerde Abdullah reisin shorts videosu önüme denk gelmişti. Muhtemelen detaylı incelemesini çeken olmuştur.![]()
Ayarlanabilir RGB Işıklandırma Backlit Mekanik Klavye 11 Katmanlı Gasket Yapı Ayrılabilir Type-C Kablo 50 Milyon Tuş Ömrü 2 Yıl Distribütör Garantiliwww.havitstore.com.tr
detaylı incelemesi vs. var evet ama aula f75 daha iyi ve switchleri vs daha kaliteliÜrünü hiç bilmiyorum. Geçenlerde Abdullah reisin shorts videosu önüme denk gelmişti. Muhtemelen detaylı incelemesini çeken olmuştur.
Duruşu çok güzeltemuda ki Aula F75 çok daha mantıklı tft ekran olmasın dersen onu alabilirsin
hangisinin hocam?Duruşu çok güzel
Havithangisinin hocam?
sırf duruşu için havit seçecekseniz o sizin kararınızHavit
fps oyunu değilde rdr2 gibi hikayeli oyunlar oynuyorum lazım olursa alırımsırf duruşu için havit seçecekseniz o sizin kararınız![]()
siz bilirsiniz hocam aula f75 vergiler dahi 900 civarına geliyor temudan hatta bazıları indirim kuponu vs ile 250 civarına bile alıyorfps oyunu değilde rdr2 gibi hikayeli oyunlar oynuyorum lazım olursa alırım
Mantıklı yinede sağolun hocamsiz bilirsiniz hocam aula f75 vergiler dahi 900 civarına geliyor temudan hatta bazıları indirim kuponu vs ile 250 civarına bile alıyor
Peki siz aldınızmı kalitesi falan nasıl yanisiz bilirsiniz hocam aula f75 vergiler dahi 900 civarına geliyor temudan hatta bazıları indirim kuponu vs ile 250 civarına bile alıyor
ben almadim ama binlerce alan kişiler var forumda onlarca konusu var arastirin birazMantıklı yinede sağolun hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki siz aldınızmı kalitesi falan nasıl yani