HAVIT KB890L Klavye Deneyimlerim

dreamuiz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
465
Daha öncesinden havit'in kulaklığıyla ilgili yorum yapmıştım ve şimdi bu klavyeyle ilgili deneyimlerimi aktaracağım.
Öncelikle fiyatına göre gayet güzel olduğunu söyleyebilirim ışıklandırmasıyla vesaire yanlardaki ışıklarıyla gayet başarılı. Driver'ı varmış ama klavyeyi görmediğine dair bildirim gönderiyor. Tak-çıkar gibi şeyler yaptım fakat düzelmedi.
Eksi yönü olarak renk kombinasyonu bana çok basit geldi açıkçası, kendim sabit renk falan atayabilsem keşke belki driver'ında vardır diyeceğim ama videolarında pek göremedim. Kutu içeriğinden 1 adet havit sticker'ıi esc tuşu ve tuş çıkartma aparatı geliyor kullanım kılavuzu vesaire dışında. Yandan gelen ışıklar daha şık gösteriyor karanlıkta fakat dediğim gibi renklerin değişmemesi basit hissettiriyor en azından benim için öyle. Renk canlılığı, renk modları ve geçiş hızı vesaire benim çocukluğumda internet kafelerde sürekli denk geldiğim Gamepower Ogre klavyesini kullandığımı hissettiriyor :D. 990 tl civarına küçük isteyenler için alınabilecek bir klavyedir.
10/8 verilir driver ve renk kombinasyonu bana basit geldi onun dışında renk canlılığı vesaire gayet başarılı.
Havit Ms1002 mouse aldım yedek olarak ya da yan pc'de vesaire kullanmayı düşünüyorum onun içinde deneyimlerimi aktarmamı isterseniz yeni bir konuda anlatırım...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,152
Üyeler
185,226
Son üye
5dolarveririm
Geri