Havit Klavye ve İade Rezaleti

goktrkp3

80+
Reaksiyon skoru
185
Geçtiğimiz indirim günlerinden birinde babama, idare etmelik klavye sipariş ettim. Kalitesi berbat, tuşlara basınca parmaklarıma yapışıyor. Çok bi beklentim yoktu ama gelen ürün hakikaten hayal kırıklığıydı. Biraz tuşlara bastıktan sonra direk iade talebi oluşturdum, işlemlere başladım ve bugün cevap geldi. Kendilerince sıkıntı aramışlar ama sıkıntı rezalet olan kalitesi. Utanmadan kendi sitelerinden 1100 liralık fiyat koymuşlar bide.
Şimdi bunları nasıl şikayet edebilirim ve paramı geri alırım?
Merak eden varsa klavye KB261WB ve 500 liraya almıştım.
1762183131337.webp

THH en iyi çözüm olur. Belgeleriniz ile ilçedeki THH"ye gidin. Online da var ama yüzyüze daha sağlıklı olur herhalde.

6502 sayılı Tüketicinin Korunması Kanunu
MADDE 24- (1) Tüketici, on dört gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezaişart ödemeksizin tüketici kredisi sözleşmesinden cayma hakkına sahiptir.

THH en iyi çözüm olur. Belgeleriniz ile ilçedeki THH"ye gidin. Online da var ama yüzyüze daha sağlıklı olur herhalde.
Geçen başka bir konu için konuştuğumda edevlet üzerinden halledin demişlerdi. Hızlı bir yolu var mıdır bu işlerin?

6502 sayılı Tüketicinin Korunması Kanunu
MADDE 24- (1) Tüketici, on dört gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezaişart ödemeksizin tüketici kredisi sözleşmesinden cayma hakkına sahiptir.

Geçen başka bir konu için konuştuğumda edevlet üzerinden halledin demişlerdi. Hızlı bir yolu var mıdır bu işlerin?
Maalesef. Firmalar yokuşa sürünce başka yol olmuyor. Hepsi son dönemlerde iyice azdı. Amazon dışında çoğunda durum böyle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,088
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri