Neler Yeni

Yardım Havit Kulaklık alınır mı? ?

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
576
İsim
XXXX

bu kulaklığı çok beğendim ama pc ye nas bağlayuacağım bilmiyorum bluetooth olduğu için kutu içeriğinden dingell çıkıyomuş sanaırım kulaklık nası sizce güzelmi ?

şuan kulandığım kulaklık gamepower garip bi ürünü steelseris SteelSeries Arctis 7P+ var ama kulaklık ses açma yeri kırıldı garantiye gondericem garntiden gelene kadar bu kulaklığı almak istedim sizce nasıl

ve daha once steelseries ürününü garabtie gonderen varsa bana ulaşabilirmi bu konu altında

AF2bZyjHdES2DfT9YmVfxHOYZsnbnh2b4n_gXXXCvrK34Ylfgw=s32-c-mo

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Mahir Cengiz

bu kulaklığı çok beğendim ama pc ye nas bağlayuacağım bilmiyorum bluetooth olduğu için kutu içeriğinden dingell çıkıyomuş sanaırım kulaklık nası sizce güzelmi ?

şuan kulandığım kulaklık gamepower garip bi ürünü steelseris SteelSeries Arctis 7P+ var ama kulaklık ses açma yeri kırıldı garantiye gondericem garntiden gelene kadar bu kulaklığı almak istedim sizce nasıl

ve daha once steelseries ürününü garabtie gonderen varsa bana ulaşabilirmi bu konu altında

AF2bZyjHdES2DfT9YmVfxHOYZsnbnh2b4n_gXXXCvrK34Ylfgw=s32-c-mo
H2002p kullanıyorum memnunum bu model hakkında bir bilgim yok. Ama fiyatına göre kaliteliler genel anlamda pişman etmez gibi duruyor

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Mahir Cengiz
Hayır kablolu. Bu arada bilgin olsun havitstore resmi sayfasında satın alma kısmında kampanyalar bölümüne COMBATRY yazarsan %25 indirim oluyor döner paranı çıkarırsın

Top Bottom