cıstakmessi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 342
selamlar kulaklık almayı düşünüyorum pekte para vermek istemiyorum havit fuxi x nasıldır kullanan varmı rahatmı yada daha iyisi varmı o fıyatlara
havit alma ne aliyosan alselamlar kulaklık almayı düşünüyorum pekte para vermek istemiyorum havit fuxi x nasıldır kullanan varmı rahatmı yada daha iyisi varmı o fıyatlara
sebep?havit alma ne aliyosan al
kalitesiz plastik + feci kalitesiz ped kokusu yeterki mimarilerinden bahsetmeden elendjsebep?
1 Seneden fazla H2002P kullanıyorum, şuana kadar sorun yaşamadım mikrofon kalitesi olsun yeterli bir kulaklık. Yorum yapan arkadaş boş yapmış.selamlar kulaklık almayı düşünüyorum pekte para vermek istemiyorum havit fuxi x nasıldır kullanan varmı rahatmı yada daha iyisi varmı o fıyatlara
ben niye öyle bir şey yaşamadım acaba? Havit yıllardır bilinen bir marka ve kalitesi fiyatına göre çok iyi. tam bir F/Pkalitesiz plastik + feci kalitesiz ped kokusu yeterki mimarilerinden bahsetmeden elendj
yillardir bilinen mi ve fiyatina gore kalitemi guldurme hocamben niye öyle bir şey yaşamadım acaba? Havit yıllardır bilinen bir marka ve kalitesi fiyatına göre çok iyi. tam bir F/P
selamlar kulaklık almayı düşünüyorum pekte para vermek istemiyorum havit fuxi x nasıldır kullanan varmı rahatmı yada daha iyisi varmı o fıyatlara
attığınız modelin H2002d'ye göre daha kötü olmasına mı güleyim yoksa sizin yanlış bilgilendirmenize mi bilemedimyillardir bilinen mi ve fiyatina gore kalitemi guldurme hocam
Fp ürünü havit kendim kablosuzunu kullanıyorumkalitesiz plastik + feci kalitesiz ped kokusu yeterki mimarilerinden bahsetmeden elendj
2 sene kullandım harikaydi ses kalitesi oyunda ve müzikte beni hiç üzmedi1 Seneden fazla H2002P kullanıyorum, şuana kadar sorun yaşamadım mikrofon kalitesi olsun yeterli bir kulaklık. Yorum yapan arkadaş boş yapmış.
h2002d kablolu adam kablosuz atmis banada kablosuz onermek duser ve havite kaliteli diyen biriyle tartismaya girmem zatenattığınız modelin H2002d'ye göre daha kötü olmasına mı güleyim yoksa sizin yanlış bilgilendirmenize mi bilemedim